Παιχνιδια

Bratz: Δημιουργήστε ένα νέο αστέρι

παιχνίδι της Οι Bratz

Bratz: Δημιουργήστε ένα νέο αστέρι

Bratz: Δημιουργήστε ένα νέο αστέρι Βαθμολογία: 6/10

Bratz: Δημιουργήστε ένα νέο αστέρι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να ντύσει ένα μοντέλο ως ένα διάσημο αστέρι. Όλα έτοιμα κομμό είναι διαθέσιμη για να δημιουργήσει ένα μοντέλο κατάλληλο ρουχισμό. Αν αγαπούν τη μόδα αυτή είναι το παιχνίδι σας. Θα πρέπει να επιλέξετε το ρούχο με το ποντίκι προς τα αριστερά και να πάρει το σώμα του μοντέλου, έτσι ώστε το ένδυμα βάλει σε αυτό. Μπορείτε να πάτε όλη την ώρα βλέποντας το αποτέλεσμα, όπως γίνεται. Έχουν όλα τα είδη των ενδυμάτων και αξεσουάρ για εκείνη, όπως παπούτσια, παντελόνια, φούστες, μπλούζες, τσάντες, μπλουζάκια, κλπ. Μπορείτε να περάσετε από το κομμωτήριο για να αλλάξετε το κούρεμα και το χρώμα επίσης.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8636 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2509 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 96 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8636 φορές
Bratz: Δημιουργήστε ένα νέο αστέρι

Είστε ένα δημιουργικό πρόσωπο; Αν αγαπούν τη μόδα και το στυλ αυτό είναι το παιχνίδι σας. Σας προτείνουμε να πιστεύουν ότι η όλη εικόνα αυτού του μοντέλου. Έχετε μια μεγάλη ντουλάπα για εκείνη, με όλα τα ρούχα που μπορεί να χρειαστείτε. Έχετε μια ντουλάπα παντελόνια, φούστες, μπλούζες, πουλόβερ, πουκάμισα, παπούτσια, τσάντες, φουλάρια και άλλα αξεσουάρ. Μπορείτε να δώσετε ένα κομμωτήριο συνεδρία και να αλλάξετε το κούρεμα, χτένισμα και το χρώμα, μπορείτε να βάλετε την περούκα που θέλετε.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Bratz: Δημιουργήστε ένα νέο αστέρι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Οι Bratz flash παιχνίδι που ονομάζεται Bratz: Δημιουργήστε ένα νέο αστέρι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Bratz: Δημιουργήστε ένα νέο αστέρι σε Griego και σχετίζεται με Οι Bratz. Νέο παιχνίδι μας Bratz: Δημιουργήστε ένα νέο αστέρι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Οι Bratz μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Bratz: Δημιουργήστε ένα νέο αστέρι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Bratz: Δημιουργήστε ένα νέο αστέρι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι Bratz πιο έπαιξαν παιχνίδια

Bratz Μάρκα πάνω παιχνίδι ►

Bratz Μάρκα πάνω

4
4 από τα 10 - 3548 ψήφους
Έπαιξε
45566
φορές

Διαλέξτε τη Bratz στυλ που θέλετε να δώσετε. Πρώτον, θα πρέπει να λάβει το σαμπουάν, πλένετε και να στεγν ...