Παιχνιδια

Περπατώντας στη βροχή

παιχνίδι της Οι Bratz

Περπατώντας στη βροχή

Περπατώντας στη βροχή Βαθμολογία: 4/10

Περπατώντας στη βροχή παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ένα πρωτότυπο παιχνίδι τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να ντύνονται αυτό το κορίτσι να πάει για έναν περίπατο στο πάρκο στη βροχή. Σταγόνες βροχής πέφτουν σκληρά, αλλά πρέπει να είναι καλά ντυμένοι. Μπορείτε να επιλέξετε ένα τέλειο ρούχο για μια βόλτα στο ύπαιθρο σε μια βροχερή μέρα. Μπορείτε να επιλέξετε μια ομπρέλα για την ίδια και καλές μπότες για να κρατήσει το να στεγνώσει. Στη συνέχεια, έχετε πουκάμισα, παντελόνια, πουλόβερ και όλα τα στοιχεία που πρέπει να μοντέρνα ντυμένος. Για να βάλετε το ρούχα, drag and drop σε αυτό. Μην ξεχάσετε την ομπρέλα και αδιάβροχο για να κρατήσει στεγνό.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8491 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2607 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 96 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8491 φορές
Περπατώντας στη βροχή

Είναι ρίχνει. Αυτά κορίτσι θα πρέπει να βοηθήσει την επιλογή του τέλειου ρούχα για μια μέρα όπως αυτή. Επιλέξτε αδιάβροχο, ομπρέλα και τις μπότες της, χρησιμοποιώντας το ποντίκι. Μια βροχερή μέρα μπορεί να είναι μια καλή μέρα για να πάνε για μια βόλτα στο πάρκο. Η φύση έχει επίσης πολλή ομορφιά σε μια ημέρα των νεφών και του νερού που πέφτει από τον ουρανό. Οι περιοχές που είναι πιο ήρεμη και η φύση είναι στο χώρο εργασίας. Έχετε ένα μοντέλο για μια βόλτα κάτω από την οδό με την καταιγίδα, οπότε θα πρέπει να επιλέξετε το σωστό ρούχα για να περπατήσει χωρίς να βραχούν. Έχουν πολύχρωμη ομπρέλα και όλα τα ρούχα που χρειάζεστε. Έχουν ειδικά παπούτσια του νερού. Παντελόνια, πουκάμισα, και άλλα πράγματα για να πάρει την χειμερινή ντουλάπα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Περπατώντας στη βροχή για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Οι Bratz flash παιχνίδι που ονομάζεται Περπατώντας στη βροχή. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Περπατώντας στη βροχή σε Griego και σχετίζεται με Οι Bratz. Νέο παιχνίδι μας Περπατώντας στη βροχή είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Οι Bratz μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Περπατώντας στη βροχή ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Περπατώντας στη βροχή
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι Bratz πιο έπαιξαν παιχνίδια

Bratz Μάρκα πάνω παιχνίδι ►

Bratz Μάρκα πάνω

4
4 από τα 10 - 3548 ψήφους
Έπαιξε
45559
φορές

Διαλέξτε τη Bratz στυλ που θέλετε να δώσετε. Πρώτον, θα πρέπει να λάβει το σαμπουάν, πλένετε και να στεγν ...