Παιχνιδια

Bratz: σαφάρι ντύνομαι

παιχνίδι της Οι Bratz

Bratz: σαφάρι ντύνομαι

Bratz: σαφάρι ντύνομαι Βαθμολογία: 6/10

Bratz: σαφάρι ντύνομαι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να ντύνομαι φίλος μας, γιατί θα αφήσει μια βόλτα σαφάρι. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε ρούχα με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού και να το φέρει με την κίνηση του ποντικιού, η σιλουέτα του καρπού. Βάλτε τα ρούχα σας για την εικόνα του κοριτσιού για να την ντύσει. Ο στόχος είναι να μοντέλο ρούχα που είναι κατάλληλα για να πάει για σαφάρι. Στις σαφάρι τη λήψη φωτογραφιών των ζώων, τα τοπία, το περπάτημα μέσα στη φύση, είναι τοποθετημένη σε όχημα παντός εδάφους και παρόμοιες υπαίθριες δραστηριότητες. Πρέπει να κάνετε το μοντέλο μας θα κατάλληλα ντυμένοι και είναι ένα μοντέρνο κοστούμι.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8067 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2788 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 64 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8067 φορές
Bratz: σαφάρι ντύνομαι

Για να κάνετε ένα κοστούμι σαφάρι πρέπει να ξεκινήσουμε με το καπέλο ή κάλυμμα, θα πρέπει να επιλέξετε ένα καπέλο για την προστασία από τον ήλιο, γιατί στην Αφρική ο ήλιος είναι πολύ επικίνδυνο. Επιλέξτε ένα καπέλο με πλατύ γείσο. Κυρίες για τα κουνούπια δεν φθάνουν το δέρμα σας, πάντα να φοράτε μακριά μανίκια σε ένα σαφάρι. σακάκι που κρύα νύχτα. Το παντελόνι μπορεί να είναι μεγάλη ή μικρή. Μακρύ παντελόνι με πολλές τσέπες είναι πολύ χρήσιμα για να πάει για τη φύση, με την οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πράγματα που αντιμετωπίζετε. μπότες για την προστασία των ποδιών και τα πόδια σας από την επαφή με επικίνδυνα φυτά.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Bratz: σαφάρι ντύνομαι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Οι Bratz flash παιχνίδι που ονομάζεται Bratz: σαφάρι ντύνομαι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Bratz: σαφάρι ντύνομαι σε Griego και σχετίζεται με Οι Bratz. Νέο παιχνίδι μας Bratz: σαφάρι ντύνομαι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Οι Bratz μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Bratz: σαφάρι ντύνομαι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Bratz: σαφάρι ντύνομαι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι Bratz πιο έπαιξαν παιχνίδια

Bratz Μάρκα πάνω παιχνίδι ►

Bratz Μάρκα πάνω

4
4 από τα 10 - 3548 ψήφους
Έπαιξε
45559
φορές

Διαλέξτε τη Bratz στυλ που θέλετε να δώσετε. Πρώτον, θα πρέπει να λάβει το σαμπουάν, πλένετε και να στεγν ...