Παιχνιδια

Bratz φορούν παραδοσιακές φορεσιές

παιχνίδι της Οι Bratz

Bratz φορούν παραδοσιακές φορεσιές

Bratz φορούν παραδοσιακές φορεσιές Βαθμολογία: 5/10

Bratz φορούν παραδοσιακές φορεσιές παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αν και οι κούκλες Bratz πάντα ντυμένοι με σύγχρονα ρούχα, σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να ντύνονται αυτό Bratz με διαφορετικά ρούχα των αρχαίων χρόνων. Βρίσκονται σε διαφορετικά φορέματα παρελθόν της μόδας. Μερικά από αυτά τα παραδοσιακά φορέματα εμπνευσμένα από τη μόδα της βικτοριανή εποχή. Στον κόσμο των anime και manga ονομάζονται κούκλες ντυμένες Λολίτα σε αυτό το ύφος. Για να ντύσει αυτή την κούκλα, σύρετε κάθε στοιχείο στο σώμα κούκλα. Υπάρχουν, επίσης, τσάντες, παπούτσια, περούκες και καπέλα που μπορείτε να συνδυάσετε όπως σας αρέσει. Ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο με αυτά τα αστεία ρούχα τους αρχαίους χρόνους.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 10781 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2045 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 236 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 10781 φορές
Bratz φορούν παραδοσιακές φορεσιές

Τα σύνολα που βλέπουμε σε αυτό το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από τα κοστούμια φορούσε στο παρελθόν, ως η βικτοριανή εποχή. Η Bratz χαρακτηρίζονται από το φόρεμα με την τελευταία λέξη της μόδας, αλλά σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να δούμε στα ρούχα περίοδο. Τέτοιες ρούχα και φορέματα έχουν μεγάλη γοητεία, και η κούκλα είναι ντυμένη με μεγάλη κομψότητα. Τα φορέματα έχουν μακρά πτήση και πολλά στολίδια και τις λεπτομέρειες, ακόμα και είναι κάπως υπερφορτωμένο, το οποίο είναι ένα χαρακτηριστικό της παλιάς μόδας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Bratz φορούν παραδοσιακές φορεσιές για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Οι Bratz flash παιχνίδι που ονομάζεται Bratz φορούν παραδοσιακές φορεσιές. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Bratz φορούν παραδοσιακές φορεσιές σε Griego και σχετίζεται με Οι Bratz. Νέο παιχνίδι μας Bratz φορούν παραδοσιακές φορεσιές είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Οι Bratz μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Bratz φορούν παραδοσιακές φορεσιές ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Bratz φορούν παραδοσιακές φορεσιές
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι Bratz πιο έπαιξαν παιχνίδια

Bratz Μάρκα πάνω παιχνίδι ►

Bratz Μάρκα πάνω

4
4 από τα 10 - 3548 ψήφους
Έπαιξε
45559
φορές

Διαλέξτε τη Bratz στυλ που θέλετε να δώσετε. Πρώτον, θα πρέπει να λάβει το σαμπουάν, πλένετε και να στεγν ...