Παιχνιδια

ρούχα για μια κούκλα Bratz νεράιδα

παιχνίδι της Οι Bratz

ρούχα για μια κούκλα Bratz νεράιδα

ρούχα για μια κούκλα Bratz νεράιδα Βαθμολογία: 6/10

ρούχα για μια κούκλα Bratz νεράιδα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Θα πρέπει να ντύνονται μία από τις κούκλες Bratz σαν μια νεράιδα στο δάσος με τα ρούχα και τα φτερά της στην πλάτη του. Για να γίνει αυτό πρέπει να κάνετε κλικ με το ποντίκι το ρούχο που θέλετε να φορέσω τον καρπό και να μετακινήσετε το σώμα της κούκλας. Βλέπουμε το κορίτσι σαν ένα μαγικό νεράιδες που ζουν στο δάσος και χρειάζονται καινούργια ρούχα. Έχουν όλα τα ρούχα που ίσως πρέπει να υπάρχουν, και τα βραχυπρόθεσμα και μακρύ παντελόνι. Υπάρχουν φούστες, μπλούζες, πουκάμισα και παπούτσια. Επίσης, περούκες με διαφορετικά χτενίσματα και χρώματα. Τέλος χρωματιστά φτερά στην πλάτη.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 10598 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2123 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 208 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 10598 φορές
ρούχα για μια κούκλα Bratz νεράιδα

Παιχνίδι όπου πρέπει να ντύσει μια κούκλα Bratz που μοιάζει σαν ένα παραμύθι. Έχει μυτερά αυτιά και λοξά μάτια. Έχετε όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να συνθέσει μια ντουλάπα. Υπάρχουν παντελόνια, πουκάμισα, μπλούζες, φούστες, παπούτσια, τσάντες και όλα τα αξεσουάρ μόδας που θέλετε. Έχουν φτερά χρώματα που μπορείτε να βάλετε πίσω της. Υπάρχουν κοσμήματα όπως βραχιόλια, περιδέραια, καρφίτσες και άλλα πράγματα που θα ήθελα να θέσω το όμορφο κορίτσι. Πολύχρωμα ρούχα για έναν χαρακτήρα που είναι λίγο μαγικό.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται ρούχα για μια κούκλα Bratz νεράιδα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Οι Bratz flash παιχνίδι που ονομάζεται ρούχα για μια κούκλα Bratz νεράιδα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται ρούχα για μια κούκλα Bratz νεράιδα σε Griego και σχετίζεται με Οι Bratz. Νέο παιχνίδι μας ρούχα για μια κούκλα Bratz νεράιδα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Οι Bratz μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται ρούχα για μια κούκλα Bratz νεράιδα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

ρούχα για μια κούκλα Bratz νεράιδα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι Bratz πιο έπαιξαν παιχνίδια

Bratz Μάρκα πάνω παιχνίδι ►

Bratz Μάρκα πάνω

4
4 από τα 10 - 3548 ψήφους
Έπαιξε
45566
φορές

Διαλέξτε τη Bratz στυλ που θέλετε να δώσετε. Πρώτον, θα πρέπει να λάβει το σαμπουάν, πλένετε και να στεγν ...