Παιχνιδια

Bratz είναι τέλεια για τα Χριστούγεννα

παιχνίδι της Οι Bratz

Bratz είναι τέλεια για τα Χριστούγεννα

Bratz είναι τέλεια για τα Χριστούγεννα Βαθμολογία: 6/10

Bratz είναι τέλεια για τα Χριστούγεννα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να ντύσει τις κούκλες Bratz που πηγαίνουν καλύτερα με τα Χριστούγεννα, χρησιμοποιώντας το ποντίκι. Υπάρχει μια μεγάλη ντουλάπα γεμάτη από εκατοντάδες είδη ρουχισμού. Θα πρέπει να επιλέξετε τα ρούχα που θα φέρει τις πιο σύγχρονες κούκλες. Θα πρέπει να δούμε ότι τα ρούχα που συνδυάζει με. Αν είστε λάτρης της μόδας βέβαιος ότι σας αρέσει αυτό το παιχνίδι. Έχουν το πάνω μέρος της οθόνης που είπε κάποια εικονίδια, όπως το είδος των ρούχων που μπορείτε να επιλέξετε. Θα πρέπει να το κάνει να πάει να πάει σύγχρονη Συνδυάστε αυτό το χειμώνα και τα Χριστούγεννα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 21063 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 899 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 596 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 21063 φορές
Bratz είναι τέλεια για τα Χριστούγεννα

Η Bratz απολαμβάνουν τα Χριστούγεννα και θέλουν να φορούν ρούχα Άι Βασίλης. Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας για να επιλέξετε τα ρούχα σας αρέσει και να τους σύρει στο σώμα τους. το παιχνίδι της μόδας. Οι παίκτες πρέπει να βγούμε έξω αυτό το χειμώνα και πρέπει να ντύνονται με τον πιο σύγχρονο τρόπο. Θα πρέπει να επιλέξετε τα ρούχα για τους παίκτες. Αυτοί είναι οι πιο διάσημα και μοντέρνα κούκλες. Υπάρχουν χιλιάδες των πιθανών συνδυασμών των ειδών ένδυσης. Βρείτε τα ρούχα που συνδυάζουν περισσότερο, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι μια μορφή μοντέρνο και κομψό φόρεμα. Αναζήτηση πάνω από τα ρούχα για όλες ενδύματα είναι από τα ίδια χρώματα. Τα κορίτσια μας να φορούν μοντέρνα και κομψά.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Bratz είναι τέλεια για τα Χριστούγεννα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Οι Bratz flash παιχνίδι που ονομάζεται Bratz είναι τέλεια για τα Χριστούγεννα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Bratz είναι τέλεια για τα Χριστούγεννα σε Griego και σχετίζεται με Οι Bratz. Νέο παιχνίδι μας Bratz είναι τέλεια για τα Χριστούγεννα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Οι Bratz μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Bratz είναι τέλεια για τα Χριστούγεννα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Bratz είναι τέλεια για τα Χριστούγεννα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι Bratz πιο έπαιξαν παιχνίδια

Bratz Μάρκα πάνω παιχνίδι ►

Bratz Μάρκα πάνω

4
4 από τα 10 - 3548 ψήφους
Έπαιξε
45562
φορές

Διαλέξτε τη Bratz στυλ που θέλετε να δώσετε. Πρώτον, θα πρέπει να λάβει το σαμπουάν, πλένετε και να στεγν ...