Παιχνιδια

Συνδυάστε χρώματα με Bratz

παιχνίδι της Οι Bratz

Συνδυάστε χρώματα με Bratz

Συνδυάστε χρώματα με Bratz Βαθμολογία: 4/10

Συνδυάστε χρώματα με Bratz παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το δωρεάν online παιχνίδι, θα πρέπει να επιλέξετε το Bratz κορίτσι που θέλετε να έχετε ως πρότυπο. Χρησιμοποιήστε τα βέλη για να αλλάξετε τα ρούχα που θέλετε να φορέσει. Κάντε κλικ σε ένα πρότυπο ιστού ή ένα χρώμα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο σύνολό στολή. Όταν είστε έτοιμοι, να επιλέξουν ένα σενάριο και να δούμε με ποιο τρόπο Bratz μοντέλο σας έχει αποτέλεσμα. Ένα παιχνίδι μόδας χρωματισμός, θα πρέπει να χρωματίσετε τα ρούχα, οι συνδυασμοί χρωμάτων να φαίνονται πιο σύγχρονο και τολμηρό. Αν αγαπούν τη μόδα όπως θα χρησιμοποιηθούν για την πρακτική συνδυάζουν χρώματα στη μόδα. Μια σειρά από χρώμα ντουλάπα σας πρωταγωνιστής σειράς Bratz.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 18585 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1050 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 984 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 18585 φορές
Συνδυάστε χρώματα με Bratz

Γυρίστε την πραγματική σχεδιαστής Bratz! Μπορείτε τώρα, επιτέλους, να επιλέξουν τα ρούχα που σας αρέσει περισσότερο να διακοσμήσετε κούκλα σας πώς έχετε πάντα ήθελε. Γίνετε ο πραγματικός σχεδιαστής της Bratz! Τώρα, επιτέλους, μπορείτε να επιλέξετε τα ρούχα σας αρέσει να διακοσμήσετε τον καρπό σας, όπως πάντα θέλατε. Πρώτα επιλέξτε όλα τα ρούχα, μπορείτε να πάτε και να επιλέξετε τα πουκάμισα, παντελόνια, παπούτσια, κάλτσες και όλα τα είδη ένδυσης που φέρει τον πρωταγωνιστή. Όλα τα είδη ένδυσης δει σε μαύρο και άσπρο, οπότε Προσθέστε τώρα το χρώμα, έτσι ώστε όλα να είναι πιο όμορφη. Μπορείτε να το δοκιμάσετε, όπως είναι ο συνδυασμός χρωμάτων. Έχετε πολλές αποχρώσεις και εκτυπώσεις. Τυπωμένα υφάσματα για τα κοστούμια. Οι λάτρεις της μόδας γνωρίζουν ότι τα χρώματα πρέπει να είναι ενωμένα μεταξύ τους, έτσι ώστε να πρέπει να κάνει έναν κατάλληλο συνδυασμό.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Συνδυάστε χρώματα με Bratz για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Οι Bratz flash παιχνίδι που ονομάζεται Συνδυάστε χρώματα με Bratz. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Συνδυάστε χρώματα με Bratz σε Griego και σχετίζεται με Οι Bratz. Νέο παιχνίδι μας Συνδυάστε χρώματα με Bratz είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Οι Bratz μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Συνδυάστε χρώματα με Bratz ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Συνδυάστε χρώματα με Bratz
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι Bratz πιο έπαιξαν παιχνίδια

Bratz Μάρκα πάνω παιχνίδι ►

Bratz Μάρκα πάνω

4
4 από τα 10 - 3548 ψήφους
Έπαιξε
45561
φορές

Διαλέξτε τη Bratz στυλ που θέλετε να δώσετε. Πρώτον, θα πρέπει να λάβει το σαμπουάν, πλένετε και να στεγν ...