Παιχνιδια

ντύσιμο μια κούκλα Bratz μόδα

παιχνίδι της Οι Bratz

ντύσιμο μια κούκλα Bratz μόδα

ντύσιμο μια κούκλα Bratz μόδα Βαθμολογία: 3/10

ντύσιμο μια κούκλα Bratz μόδα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να επιλέξετε μία από τις τρεις κούκλες Bratz διατίθεται με το ποντίκι σας να ντύνονται μοντέρνα όλα τα ρούχα μέσα από τα πακέτα Χριστουγέννων. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στα πακέτα δώρων από την πλευρά της, με το ποντίκι, θα είναι στη δεξιά πλευρά του καρπού και να πάει με τα ρούχα που φορούν, τι φαίνεται, κάνοντας κλικ με το ποντίκι τίθεται με το μοντέλο. Έχετε να κάνετε ένα σύνολο που είναι πρωτότυπο και ζωγράφος για καθένα από τα μοντέλα. Μπορείτε να επαναλάβετε το παιχνίδι όσες φορές θέλετε να κάνετε διάφορες δημιουργίες.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 38754 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 456 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 3.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Αξιολόγηση με βάση 2666 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 38754 φορές
ντύσιμο μια κούκλα Bratz μόδα

Παιχνίδια flash παιχνίδι όπου πρέπει να ντύσετε τις κούκλες μόδας. Βιντεοπαιχνιδιών της Bratz κούκλες με Luna, Yuki, Suzie ως το πιο διάσημο κούκλες. Ένα μοντέρνο δραστηριότητα στην οποία έχετε να επιλέξετε από όλα τα ρούχα και αξεσουάρ μόδας για το μοντέλο. Θα πρέπει να ξεκινήσετε το παιχνίδι, επιλέγοντας ένα από τα τρία κορίτσια να είναι το μοντέλο σας. Θα πρέπει να πάμε ανοίγοντας τα κουτιά στα δεξιά περιέχουν διαφορετικούς τύπους των ρούχων.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται ντύσιμο μια κούκλα Bratz μόδα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Οι Bratz flash παιχνίδι που ονομάζεται ντύσιμο μια κούκλα Bratz μόδα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται ντύσιμο μια κούκλα Bratz μόδα σε Griego και σχετίζεται με Οι Bratz. Νέο παιχνίδι μας ντύσιμο μια κούκλα Bratz μόδα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Οι Bratz μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται ντύσιμο μια κούκλα Bratz μόδα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

ντύσιμο μια κούκλα Bratz μόδα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι Bratz πιο έπαιξαν παιχνίδια

Bratz Μάρκα πάνω παιχνίδι ►

Bratz Μάρκα πάνω

4
4 από τα 10 - 3548 ψήφους
Έπαιξε
45549
φορές

Διαλέξτε τη Bratz στυλ που θέλετε να δώσετε. Πρώτον, θα πρέπει να λάβει το σαμπουάν, πλένετε και να στεγν ...