Παιχνιδια

Bratz κομψό φόρεμα

παιχνίδι της Οι Bratz

Bratz κομψό φόρεμα

Bratz κομψό φόρεμα Βαθμολογία: 5/10

Bratz κομψό φόρεμα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το Bratz φόρεμα μέχρι το παιχνίδι έχει μια μεγάλη συλλογή από φορέματα κόμμα και το βράδυ φόρεμα για εσάς ντύσει κούκλα σας σε ένα πολύ κομψό τρόπο. Όπως μπορείτε να δείτε, η όλη σκηνή περιβάλλεται από πολύ κομψή και λαμπερή λεπτομέρειες, γιατί είναι μια αίθουσα κόμμα με μια υπέροχη διακόσμηση γεμάτη με κομψότητα. Μπορείτε να φροντίσει για όλες τις λεπτομέρειες της Bratz ντύσιμο σας με τα όμορφα φορέματα, πολλά χτενίσματα με τα μαλλιά κάτω ή επιβιβάζονται, και πολλά κοσμήματα και αξεσουάρ για εκείνη να είναι πολύ όμορφα σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Πόσο περίπου θα ντύνονται όπως κομψά, όπως η κούκλα του παιχνιδιού μας;

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 9722 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2465 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 106 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 9722 φορές
Bratz κομψό φόρεμα

Αν σας αρέσουν τα κομψά φορέματα σε αυτό το παιχνίδι, θα απολαύσετε περισσότερο ενδύματα με ιδιαίτερη φόρεμα για ένα κόμμα το βράδυ. Αυτό το είδος της ένδυσης είναι συνήθως χρησιμοποιείται σε ειδικές εκδηλώσεις, όπως γάμους, βαπτίσεις, πάρτι αποφοίτησης και μεγάλες εταιρικές εκδηλώσεις, όπως επίσημα δείπνα. Σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει μεγάλη φροντίδα για την εικόνα που έχουν μια ευχάριστη εμφάνιση και ο καθένας έχει μείνει έκπληκτος κομψότητα σας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Bratz κομψό φόρεμα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Οι Bratz flash παιχνίδι που ονομάζεται Bratz κομψό φόρεμα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Bratz κομψό φόρεμα σε Griego και σχετίζεται με Οι Bratz. Νέο παιχνίδι μας Bratz κομψό φόρεμα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Οι Bratz μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Bratz κομψό φόρεμα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Bratz κομψό φόρεμα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι Bratz πιο έπαιξαν παιχνίδια

Bratz Μάρκα πάνω παιχνίδι ►

Bratz Μάρκα πάνω

4
4 από τα 10 - 3548 ψήφους
Έπαιξε
45548
φορές

Διαλέξτε τη Bratz στυλ που θέλετε να δώσετε. Πρώτον, θα πρέπει να λάβει το σαμπουάν, πλένετε και να στεγν ...