Παιχνιδια

Βρείτε τον αγώνα

παιχνίδι της Οι Bratz

Βρείτε τον αγώνα

Βρείτε τον αγώνα Βαθμολογία: 6/10

Βρείτε τον αγώνα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Κάντε κλικ στα κουτιά για να δείτε ότι κρύβονται στον πίνακα της Bratz. Πηγαίνετε να βρείτε τα ζευγάρια που λέει τον πίνακα. Οι περισσότεροι εταίροι καλύτερα, από τη στιγμή που θέλετε να διαγράψετε, κάντε κλικ στο κουμπί * MATCH *. Ένα μπαλαντέρ * WILD * για να καθαρίσετε τις κάρτες από τα πράγματα που μένουν μόνοι. Μπορείτε επίσης να βρείτε κάποια επιπλέον κουτί φορά κάτω. Μην το σπαταλάτε. Έχετε περιορισμένο χρόνο για να βρείτε όλα τα αντικείμενα που βρίσκονται πίσω από το πάνελ. Ανακτά όλα τα πράγματά σας και να ακολουθούν τη μόδα. Βοηθήστε το Bratz με όλα τα αξεσουάρ μόδας που έχουν αφήσει κρυμμένο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 26664 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 700 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 1144 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 26664 φορές
Βρείτε τον αγώνα

Αναζητήστε την αλληλογραφία μεταξύ των αντικειμένων που κρύβονται πίσω από τα πάνελ του παιχνιδιού. Βρείτε το σωστό ζευγάρι των πάντων, όπως τσάντες, αρώματα, κραγιόν ή κοσμήματα. Θα πρέπει να αφήσει κενή οθόνη στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Θα σας βοηθήσει με αυτό το παιχνίδι για να οργανώσετε το ντουλάπι σας για να βρείτε αντιστοιχίες και ζευγάρια όλων των πραγμάτων. Οι Bratz είναι μια κούκλα μόδας που τα κορίτσια αγαπούν για το πάθος της για τη μόδα. Πρόκειται για τα κορίτσια που αγαπούν τον αθλητισμό και πάντα ντύνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Βρείτε τον αγώνα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Οι Bratz flash παιχνίδι που ονομάζεται Βρείτε τον αγώνα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Βρείτε τον αγώνα σε Griego και σχετίζεται με Οι Bratz. Νέο παιχνίδι μας Βρείτε τον αγώνα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Οι Bratz μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Βρείτε τον αγώνα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Βρείτε τον αγώνα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι Bratz πιο έπαιξαν παιχνίδια

Bratz Μάρκα πάνω παιχνίδι ►

Bratz Μάρκα πάνω

4
4 από τα 10 - 3548 ψήφους
Έπαιξε
45559
φορές

Διαλέξτε τη Bratz στυλ που θέλετε να δώσετε. Πρώτον, θα πρέπει να λάβει το σαμπουάν, πλένετε και να στεγν ...