Παιχνιδια

Μακιγιάζ για το Bratz κούκλες

παιχνίδι της Οι Bratz

Μακιγιάζ για το Bratz κούκλες

Μακιγιάζ για το Bratz κούκλες Βαθμολογία: 5/10

Μακιγιάζ για το Bratz κούκλες παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Οι κούκλες Bratz φορώντας ένα πολύ μακιγιάζ, είναι πολύ μοντέρνα κορίτσια που τους αρέσει να εξετάσουμε δροσερό, να βοηθήσει το κορίτσι να φορέσει ένα πρωτότυπο Μακιγιάζ και κοσμήματα. Έχουμε ένα πρόσωπο μιας κούκλας Bratz, η οποία θα πρέπει να προσθέσετε το μακιγιάζ και τα βραχιόλια και περιδέραια. Για να ολοκληρώσετε κάθε στοιχείο, τι θα κάνεις με την κίνηση του ποντικιού. Ένα απλό παιχνίδι τρόπο με τον οποίο το χρώμα του δέρματος μου ζωγραφική, τα μάτια, τα χείλη, και στη συνέχεια να ολοκληρώσει το σετ με όλα τα κοσμήματα που θέλετε. Είστε ένα κουτί με τα βραχιόλια, κολιέ και σκουλαρίκια. Ένα μοντέρνο κορίτσι που θέλει να είναι όμορφη.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 9555 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2275 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 192 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 9555 φορές
Μακιγιάζ για το Bratz κούκλες

Κούκλες Bratz παιχνίδι που τους αρέσει μακιγιάζ, μια κοπέλα που σας κάνει να μοντέλο και θα πρέπει να εφαρμόσει όλα τα μακιγιάζ που θέλετε. Θα πρέπει να πάτε ζωγραφική κάθε στοιχείο του προσώπου, όπως το δέρμα, τα μάτια ή τα χείλη. Στη συνέχεια, έχετε όλα τα αξεσουάρ για να ντύσει το κορίτσι, όπως κοσμήματα. Είναι μια δραστηριότητα για όσους αγαπούν τον κόσμο της μόδας και της λεπτομέρειας. Στη μόδα, οι λεπτομέρειες είναι το πιο σημαντικό και αυτό το παιχνίδι είναι υπεύθυνο για την καταγραφή αυτό.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Μακιγιάζ για το Bratz κούκλες για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Οι Bratz flash παιχνίδι που ονομάζεται Μακιγιάζ για το Bratz κούκλες. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Μακιγιάζ για το Bratz κούκλες σε Griego και σχετίζεται με Οι Bratz. Νέο παιχνίδι μας Μακιγιάζ για το Bratz κούκλες είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Οι Bratz μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Μακιγιάζ για το Bratz κούκλες ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Μακιγιάζ για το Bratz κούκλες
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι Bratz πιο έπαιξαν παιχνίδια

Bratz Μάρκα πάνω παιχνίδι ►

Bratz Μάρκα πάνω

4
4 από τα 10 - 3548 ψήφους
Έπαιξε
45551
φορές

Διαλέξτε τη Bratz στυλ που θέλετε να δώσετε. Πρώτον, θα πρέπει να λάβει το σαμπουάν, πλένετε και να στεγν ...