Παιχνιδια

Ευθυγραμμίστε τα κοσμήματα

παιχνίδι της Οι Bratz

Ευθυγραμμίστε τα κοσμήματα

Ευθυγραμμίστε τα κοσμήματα Βαθμολογία: 6/10

Ευθυγραμμίστε τα κοσμήματα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Στοιχίζει τα κοσμήματα σε αυτό το παιχνίδι για τα σημεία. Κάντε κλικ δύο διαμάντια που βρίσκονται κοντά να ανταλλάξουν αντ 'αυτού. Όταν τρία ή περισσότερα ίδια είναι μαζί σε μια γραμμή ή στήλη, εξαφανίζονται και κερδίζετε πόντους. Τα περισσότερα πανομοιότυπα αντικείμενα έχουν μια γραμμή, τα περισσότερα σημεία που παίρνετε εξαφάνισή τους. Η πυραμίδα είναι το ρολόι που παίζει του χρόνου. Το παιχνίδι τελειώνει όταν εξαφανιστούν όλα τα κοσμήματα. Πάρτε για τις τέσσερις κούκλες Bratz πρόσωπο για να κερδίσει το παιχνίδι. Στο κοσμήματα αγάπη Bratz, οπότε κάνουν τις γραμμές των διαμαντιών διαφόρων μεγεθών για να κερδίσει.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 26316 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 690 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 1586 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 26316 φορές
Ευθυγραμμίστε τα κοσμήματα

Bejeweled στο οποίο θα πρέπει να κάνουν σειρές των ίδιων στοιχείων, όπως τα διαμάντια. Έχετε κοσμήματα και πολύτιμους λίθους διαφόρων μεγεθών. Θα πρέπει να θέσει στη σειρά τρία διαμάντια ίδια, μπορεί να έχει περισσότερες από τρεις, ενώ οι μεγαλύτερες περισσότερα σημεία που θα πάρετε για να εξαφανιστούν. Το παιχνίδι έχει ως στόχο να κάνει τόσες σειρές όσο το δυνατόν τη στιγμή που έχετε δώσει. Είναι ένα παιχνίδι νοημοσύνη και την ικανότητα για να εντοπίσετε γρήγορα τις δυνατότητες που έχετε στην οθόνη μεταξύ όλων των στοιχείων. Αν αγαπάτε κοσμήματα, διαμάντια και πολύτιμους λίθους αυτό είναι το παιχνίδι που θα σας αρέσει.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ευθυγραμμίστε τα κοσμήματα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Οι Bratz flash παιχνίδι που ονομάζεται Ευθυγραμμίστε τα κοσμήματα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ευθυγραμμίστε τα κοσμήματα σε Griego και σχετίζεται με Οι Bratz. Νέο παιχνίδι μας Ευθυγραμμίστε τα κοσμήματα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Οι Bratz μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ευθυγραμμίστε τα κοσμήματα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ευθυγραμμίστε τα κοσμήματα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι Bratz πιο έπαιξαν παιχνίδια

Bratz Μάρκα πάνω παιχνίδι ►

Bratz Μάρκα πάνω

4
4 από τα 10 - 3548 ψήφους
Έπαιξε
45559
φορές

Διαλέξτε τη Bratz στυλ που θέλετε να δώσετε. Πρώτον, θα πρέπει να λάβει το σαμπουάν, πλένετε και να στεγν ...