Παιχνιδια

Πατινάζ με Bratz

παιχνίδι της Οι Bratz

Πατινάζ με Bratz

Πατινάζ με Bratz Βαθμολογία: 5/10

Πατινάζ με Bratz παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Έτοιμος να κάνει πατινάζ σαν ένα αστέρι; Επιλέξτε τη μουσική σας, να δημιουργήσετε τη ρουτίνα σας και να είναι ο επόμενος πρωταθλητής πατινάζ στον πάγο Bratz! Επιλέξτε τη μουσική σας, να κάνει μια καλή απόδοση, θα πρέπει να έχετε μια μεγάλη μουσική, κάντε κλικ στο Bratz μουσική που θέλετε να πατινάζ και πατήστε συνεχίσετε. Δημιουργία ρουτίνα σας, κάντε κλικ στα κουμπιά μπροστά και πίσω και να δούμε τις ασκήσεις που μπορείτε να επιλέξετε. Όταν θα επιλέξουν το συνδυασμό που σας αρέσει περισσότερο, drag and drop σε καθένα από τα κουτιά κενό, και περιλαμβάνει όλες την άσκηση και να προχωρήσουμε στην επόμενη οθόνη θα δείτε το πλήρες έτος στο διαγωνισμό, ενώπιον των δικαστών θα σκοράρει. Καλή τύχη!

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 37124 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 473 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 3518 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 37124 φορές
Πατινάζ με Bratz

Οι Bratz είναι μια συλλογή από κούκλες που είναι πολύ διάσημο μεταξύ των κοριτσιών, έχουν μια σειρά από αξίες όπως η μόδα και αθλητικά. Σε αυτό το παιχνίδι έχουμε μια κούκλα Bratz είναι ένα σκέιτερ και είστε προπονητής του. Ένας αθλητής κούκλα που ασκεί πατινάζ στον πάγο, ότι όλα Bratz Μοιάζει πολύ με τον αθλητισμό και το κάνουν πολύ καλά. Τώρα μπορείτε να παίξετε με αυτό και να έχουν οι δικαστές διαγωνισμό δώσει πλήρη σήματα. Επιλέξτε κάθε μία από τις ασκήσεις που θα κάνει στο διαγωνισμό και να κάνει ότι η δράση είναι το αγαπημένο κοινό και τους δικαστές.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Πατινάζ με Bratz για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Οι Bratz flash παιχνίδι που ονομάζεται Πατινάζ με Bratz. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Πατινάζ με Bratz σε Griego και σχετίζεται με Οι Bratz. Νέο παιχνίδι μας Πατινάζ με Bratz είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Οι Bratz μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Πατινάζ με Bratz ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Πατινάζ με Bratz
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι Bratz πιο έπαιξαν παιχνίδια

Bratz Μάρκα πάνω παιχνίδι ►

Bratz Μάρκα πάνω

4
4 από τα 10 - 3548 ψήφους
Έπαιξε
45551
φορές

Διαλέξτε τη Bratz στυλ που θέλετε να δώσετε. Πρώτον, θα πρέπει να λάβει το σαμπουάν, πλένετε και να στεγν ...