Παιχνιδια

3D Άλμα τέρας φορτηγό

παιχνίδι της aυτοκινητα και kούρσα

3d Άλμα τέρας φορτηγό

3D Άλμα τέρας φορτηγό Βαθμολογία: 6/10

3d Άλμα τέρας φορτηγό παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το ελεύθερο σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι θα έχετε να οδηγήσετε ένα φορτηγό τέρας με έναν τρόπο που δεν έχετε ξαναδεί. Θα υπάρξουν πολλές πλατφόρμες σε κάθε μάθημα, και θα πρέπει να μεταπηδά από το ένα στο άλλο για να φτάσουμε στην γραμμή του τερματισμού. Προσέξτε για ράμπες, κινούμενες πλατφόρμες και σωλήνες μισό. Συλλέξτε τα αστέρια για να κερδίσουν επιπλέον σημεία. Χρησιμοποιήστε τα βέλη για να μετακινήσετε το φορτηγό.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7715 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2815 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 70 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7715 φορές
3D Άλμα τέρας φορτηγό

Ένα φορτηγό τέρας είναι συνήθως διακοσμημένα με φορτηγά pickup φορείς, να τροποποιηθούν ή που κατασκευάστηκε με εξαιρετικά μεγάλη ανάρτηση και οι τροχοί. Χρησιμοποιούνται για τον ανταγωνισμό και κυρίως την ψυχαγωγία δημοφιλή αθλήματα. Σε ορισμένες περιπτώσεις που εμφανίζεται παράλληλα με αγώνες μοτοκρός, λάσπη και bogging τρακτέρ τραβά.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται 3D Άλμα τέρας φορτηγό για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Aυτοκινητα και Kούρσα flash παιχνίδι που ονομάζεται 3D Άλμα τέρας φορτηγό. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται 3D Άλμα τέρας φορτηγό σε Griego και σχετίζεται με Aυτοκινητα και Kούρσα. Νέο παιχνίδι μας 3D Άλμα τέρας φορτηγό είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Aυτοκινητα και Kούρσα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται 3D Άλμα τέρας φορτηγό ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

3D Άλμα τέρας φορτηγό
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Aυτοκινητα και kούρσα πιο έπαιξαν παιχνίδια

τρελό Ασθενοφόρο παιχνίδι ►

τρελό Ασθενοφόρο

6
6 από τα 10 - 16372 ψήφους
Έπαιξε
170437
φορές

μονάδα_δίσκου αυτό ασθενοφόρο όσο το δυνατόν γρηγορότερα! Πιέστε την αριστερή και δεξιά βέλη για ...