Παιχνιδια

3D φορτηγό τέρας

παιχνίδι της aυτοκινητα και kούρσα

3d φορτηγό τέρας

3D φορτηγό τέρας Βαθμολογία: 6/10

3d φορτηγό τέρας παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό το ελεύθερο σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι είναι η κινητήρια δύναμη για ένα φορτηγό τέρας με πολλά άλματα ράμπες, και άλλα εμπόδια, και σε διάφορες πλατφόρμες, στη γραμμή του τερματισμού. Να είστε βέβαιος να οδηγείτε με αρκετή ταχύτητα όταν πηδά σε μια άλλη πλατφόρμα, επειδή, αν πέσει, θα πρέπει να αρχίσει από το τελευταίο σημείο ελέγχου. Χρησιμοποιήστε τα βελάκια του πληκτρολογίου σας για να κάνουμε τα πάντα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8057 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2732 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 64 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8057 φορές
3D φορτηγό τέρας

Ένα φορτηγό τέρας είναι συνήθως διακοσμημένα μετά σηκώστε τα φορτηγά φορείς, να τροποποιηθούν ή που κατασκευάστηκε με εξαιρετικά μεγάλη ανάρτηση και οι τροχοί. Χρησιμοποιούνται για τον ανταγωνισμό και κυρίως την ψυχαγωγία δημοφιλή αθλήματα. Σε ορισμένες περιπτώσεις που εμφανίζεται παράλληλα με αγώνες motocross, λάσπη και bogging τρακτέρ τραβά.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται 3D φορτηγό τέρας για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Aυτοκινητα και Kούρσα flash παιχνίδι που ονομάζεται 3D φορτηγό τέρας. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται 3D φορτηγό τέρας σε Griego και σχετίζεται με Aυτοκινητα και Kούρσα. Νέο παιχνίδι μας 3D φορτηγό τέρας είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Aυτοκινητα και Kούρσα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται 3D φορτηγό τέρας ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

3D φορτηγό τέρας
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Aυτοκινητα και kούρσα πιο έπαιξαν παιχνίδια

τρελό Ασθενοφόρο παιχνίδι ►

τρελό Ασθενοφόρο

6
6 από τα 10 - 16372 ψήφους
Έπαιξε
170437
φορές

μονάδα_δίσκου αυτό ασθενοφόρο όσο το δυνατόν γρηγορότερα! Πιέστε την αριστερή και δεξιά βέλη για ...