Παιχνιδια

Αγώνα αυτοκινήτων με καμπύλες

παιχνίδι της aυτοκινητα και kούρσα

Αγώνα αυτοκινήτων με καμπύλες

Αγώνα αυτοκινήτων με καμπύλες Βαθμολογία: 3/10

Αγώνα αυτοκινήτων με καμπύλες παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Συμμετάσχει σε ένα αγώνα για ένα πολύ ειδικό κύκλωμα, το οποίο είναι στενοί και με στροφές, γεμάτο καμπύλες, θα πρέπει να ελέγξουμε τον τροχό και να μην αφήσει την άσφαλτο. Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά βέλους για να οδηγείτε το αυτοκίνητό σας σε αυτό το κύκλωμα το οποίο είναι πολύ εύκολο να πάρει. Μέχρι να πάμε μπροστά με το αυτοκίνητο. Κάτω βέλος για φρένο. Κάντε κλικ στο αριστερό βέλος και το δικαίωμα να σας κατευθύνει σε μία ή την άλλη κατεύθυνση. Το παιχνίδι θα τελειώσει όταν η βενζίνη δεν ταιριάζει. Οδηγείτε με ακρίβεια και να επιτευχθεί ο στόχος πριν το καύσιμο δεν ταιριάζει.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 22672 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 855 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 3.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Αξιολόγηση με βάση 1560 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 22672 φορές
Αγώνα αυτοκινήτων με καμπύλες

Απλώστε σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο κατά μήκος ενός δύσκολος δρόμος γεμάτος στροφές που θα κάνουν την οδήγηση δύσκολη. Δοκιμάστε την οδήγησή σας με αυτό το παιχνίδι αυτοκινήτου, όπου μπορείτε να φτάσετε στο στόχο πριν τελειώσει το καύσιμο. Οδηγείτε προσεκτικά για να μην αφήσει την άκρη της ασφάλτου. Αν περπατήσετε μέσα στο πράσινο, το αυτοκίνητο επιβραδύνεται και ο θυμός καταναλώνουν περισσότερα καύσιμα. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να μετακινήσετε το όχημα σε μία ή την άλλη κατεύθυνση, ακολουθήστε τη διαδρομή και να είναι προσεκτικοί για να μην βγούμε από την λωρίδα κυκλοφορίας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Αγώνα αυτοκινήτων με καμπύλες για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Aυτοκινητα και Kούρσα flash παιχνίδι που ονομάζεται Αγώνα αυτοκινήτων με καμπύλες. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Αγώνα αυτοκινήτων με καμπύλες σε Griego και σχετίζεται με Aυτοκινητα και Kούρσα. Νέο παιχνίδι μας Αγώνα αυτοκινήτων με καμπύλες είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Aυτοκινητα και Kούρσα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Αγώνα αυτοκινήτων με καμπύλες ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Αγώνα αυτοκινήτων με καμπύλες
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Aυτοκινητα και kούρσα πιο έπαιξαν παιχνίδια

τρελό Ασθενοφόρο παιχνίδι ►

τρελό Ασθενοφόρο

6
6 από τα 10 - 16372 ψήφους
Έπαιξε
170601
φορές

μονάδα_δίσκου αυτό ασθενοφόρο όσο το δυνατόν γρηγορότερα! Πιέστε την αριστερή και δεξιά βέλη για ...