Παιχνιδια

Η οδήγηση ενός μετατρέψιμου

παιχνίδι της aυτοκινητα και kούρσα

Η οδήγηση ενός μετατρέψιμου

Η οδήγηση ενός μετατρέψιμου Βαθμολογία: 6/10

Η οδήγηση ενός μετατρέψιμου παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Οδηγώντας ένα κίτρινο μετατρέψιμο αυτοκίνητο στο δρόμο, επιταχύνει την πλήρη ταχύτητα, ενώ παρακάμπτουμε τα φορτηγά και να μην τα πόδια από τις πλευρές του δρόμου. Ένα παιχνίδι που τρέχει με το αυτοκίνητο για να αποφύγει άλλα οχήματα. Δεν μπορείτε να αφήσετε την άσφαλτο ή θα φάουλ. Χρησιμοποιήστε το δεξί πλήκτρο ελέγχου, αριστερά, πάνω και κάτω για να κατευθύνουν και να μετακινήσετε το αυτοκίνητό σας κάτω από το δρόμο. Πρέπει να φτάσετε το στόχο να κερδίσει, σαν ένας αγώνας. Pilot ένα κίτρινο μετατρέψιμο και να κερδίσει τον αγώνα. Φορτηγό Dodge με προσοχή, σέβεται την απόσταση ασφαλείας ή θα κάνει ένα φάουλ.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 26912 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 694 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 2290 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 26912 φορές
Η οδήγηση ενός μετατρέψιμου

Πιλοτική σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο με πλήρη ταχύτητα. Θα πρέπει να αποφύγει τα διάφορα εμπόδια στο δρόμο και άλλα οχήματα. Ειδικά τα φορτηγά που καταλαμβάνουν μία ολόκληρη λωρίδα ή ακόμα και τα δύο. Συμμετοχή σε μια διαδρομή γεμάτη εμπόδια, οδηγώντας ένα κίτρινο αυτοκίνητο convertible. Ως ένα κίτρινο Ferrari θα πρέπει να πάρει το πρώτο γκολ. Στις πλευρές του σπιτιού υπάρχουν δέντρα και άσφαλτο, αλλά δεν μπορείτε να αφήσετε τον ώμο ή θα μετράνε ως φάουλ. Αν κάνετε πολλά λάθη το παιχνίδι θα πρέπει να καθυστερήσει και να χάσουν το παιχνίδι. Αν σας αρέσει αυτή την περιπέτεια θα σας αρέσει η οδήγηση ενός πολύ. Είναι εύκολο να πετάξει με τα βελάκια του πληκτρολογίου.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Η οδήγηση ενός μετατρέψιμου για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Aυτοκινητα και Kούρσα flash παιχνίδι που ονομάζεται Η οδήγηση ενός μετατρέψιμου. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Η οδήγηση ενός μετατρέψιμου σε Griego και σχετίζεται με Aυτοκινητα και Kούρσα. Νέο παιχνίδι μας Η οδήγηση ενός μετατρέψιμου είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Aυτοκινητα και Kούρσα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Η οδήγηση ενός μετατρέψιμου ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Η οδήγηση ενός μετατρέψιμου
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Aυτοκινητα και kούρσα πιο έπαιξαν παιχνίδια

τρελό Ασθενοφόρο παιχνίδι ►

τρελό Ασθενοφόρο

6
6 από τα 10 - 16372 ψήφους
Έπαιξε
170592
φορές

μονάδα_δίσκου αυτό ασθενοφόρο όσο το δυνατόν γρηγορότερα! Πιέστε την αριστερή και δεξιά βέλη για ...