Παιχνιδια

Καταστρέψτε ΑΤΙΑ με αυτοκίνητο

παιχνίδι της aυτοκινητα και kούρσα

Καταστρέψτε ΑΤΙΑ με αυτοκίνητο

Καταστρέψτε ΑΤΙΑ με αυτοκίνητο Βαθμολογία: 5/10

Καταστρέψτε ΑΤΙΑ με αυτοκίνητο παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Κυνηγήσει το ΑΤΙΑ με το αυτοκίνητό σας και να καταστρέψουν όλα τα ιπτάμενους δίσκους, όπως μπορείτε, συντρίβεται σε αυτά. Οδηγίες: κρατήστε πατημένο το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού για να επιταχύνει και να μετακινήσετε το ποντίκι για να αλλάξετε την κατεύθυνση. Θα τελειώσει μόνο την εισβολή που ξεκίνησε με έναν ιπτάμενο δίσκο που φτάνουν στο έδαφος. Θα πρέπει να οδηγείτε το αυτοκίνητό σας μέσα από δρόμους όπου όλα τα αυτοκίνητα τρελός, θα πρέπει να αποφύγετε τα άλλα οχήματα που μπορεί να σας χτυπήσει. Αποφύγετε τα αυτοκίνητα και τα οχήματα και φτάνει μέχρι το ΑΤΙΑ να συντριβή σε αυτόν και να πάρετε μερικά έξτρα πόντους.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 22927 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 841 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 1318 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 22927 φορές
Καταστρέψτε ΑΤΙΑ με αυτοκίνητο

Παιχνίδι όπου πρέπει να οδηγήσετε ένα αυτοκίνητο, θα πρέπει να κυνηγήσει ένα ΑΤΙΑ. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να συντριβεί το όχημα με όσες ΑΤΙΑ όσο το δυνατόν, κάθε φορά που θα συντριβή μπορείτε να πάρετε επιπλέον βαθμούς βραβείο. Θα πρέπει να οδηγήσετε μέσα από τους δρόμους, για να οδηγήσει το αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας το ποντίκι, κάντε κλικ στο κουμπί για να επιταχύνει και να μετακινήσετε το ποντίκι για να ρυθμίσετε την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει. Υπάρχουν περισσότερα αυτοκίνητα στους δρόμους, αλλά οδηγεί άσχημα, θα πρέπει να αποφύγετε τα άλλα αυτοκίνητα για να αποφύγει τη σύγκρουση μαζί τους ή να βγει από το δρόμο, που θα κάνουν το αυτοκίνητο για να πάει πιο αργά.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Καταστρέψτε ΑΤΙΑ με αυτοκίνητο για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Aυτοκινητα και Kούρσα flash παιχνίδι που ονομάζεται Καταστρέψτε ΑΤΙΑ με αυτοκίνητο. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Καταστρέψτε ΑΤΙΑ με αυτοκίνητο σε Griego και σχετίζεται με Aυτοκινητα και Kούρσα. Νέο παιχνίδι μας Καταστρέψτε ΑΤΙΑ με αυτοκίνητο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Aυτοκινητα και Kούρσα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Καταστρέψτε ΑΤΙΑ με αυτοκίνητο ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Καταστρέψτε ΑΤΙΑ με αυτοκίνητο
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Aυτοκινητα και kούρσα πιο έπαιξαν παιχνίδια

τρελό Ασθενοφόρο παιχνίδι ►

τρελό Ασθενοφόρο

6
6 από τα 10 - 16372 ψήφους
Έπαιξε
170592
φορές

μονάδα_δίσκου αυτό ασθενοφόρο όσο το δυνατόν γρηγορότερα! Πιέστε την αριστερή και δεξιά βέλη για ...