Παιχνιδια

Daytona

παιχνίδι της aυτοκινητα και kούρσα

Daytona

Daytona Βαθμολογία: 5/10

Daytona παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτοκίνητο παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να εκτελέσετε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο για το διάσημο αγώνα στο Daytona, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες. Συμμετοχή στον αγώνα Daytona με το δικό σας αυτοκίνητο με το δικό σας. Θα να ασκήσετε τις ικανότητές σας με τους ελέγχους. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να μετακινήσετε το αυτοκίνητο στην πίστα. Οδηγήστε το όχημα για το κύκλωμα και να επιτευχθεί ο στόχος το συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Έχετε ένα χρονόμετρο για να σας βοηθήσει να μετρήσετε τα αποτελέσματά σας.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 21877 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 898 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 1902 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 21877 φορές
Daytona

Daytona είναι ένας αγώνας που είναι στην πόλη με το ίδιο όνομα στη Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι διάσημη για διεξήχθησαν οι αγώνες των οχημάτων στην άμμο της παραλίας. Έχει μια πολύ συμπαγή και ιδιαίτερα σκληρά άμμο που επιτρέπει κινούμενα οχήματα σε αυτό χωρίς προβλήματα. Όπως είχε διαγωνισμούς στην παραλία, καθώς πολλοί διαγωνισμοί προσελκύσει διάσημες αγωνιστικά κύκλωμα θα κατασκευαστεί. Ένα οβάλ διαδρομή για να κάνουν πρακτικές οδήγησης. Μια απλή δραστηριότητα που χρησιμεύει για να βοηθήσει στο συντονισμό με τα πλήκτρα του πληκτρολογίου. Παίξτε αυτό το αγωνιστικό αυτοκίνητο. Ακριβώς όπως το Daytona 500! Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να κατευθύνουν το αυτοκίνητό σας και να κερδίσει τον αγώνα. Επιτευχθεί ο στόχος σε λιγότερο χρόνο, όπως μπορείτε.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Daytona για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Aυτοκινητα και Kούρσα flash παιχνίδι που ονομάζεται Daytona. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Daytona σε Griego και σχετίζεται με Aυτοκινητα και Kούρσα. Νέο παιχνίδι μας Daytona είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Aυτοκινητα και Kούρσα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Daytona ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Daytona
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Aυτοκινητα και kούρσα πιο έπαιξαν παιχνίδια

τρελό Ασθενοφόρο παιχνίδι ►

τρελό Ασθενοφόρο

6
6 από τα 10 - 16372 ψήφους
Έπαιξε
170592
φορές

μονάδα_δίσκου αυτό ασθενοφόρο όσο το δυνατόν γρηγορότερα! Πιέστε την αριστερή και δεξιά βέλη για ...