Παιχνιδια

Φουτουριστικό Αγώνες

παιχνίδι της aυτοκινητα και kούρσα

Φουτουριστικό Αγώνες

Φουτουριστικό Αγώνες Βαθμολογία: 7/10

Φουτουριστικό Αγώνες παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι ελεύθερο σε απευθείας σύνδεση, μπορείτε να αγωνιστείτε σε σούπερ ταχύτητες μέσω δροσερό φουτουριστικό τοπίο. Πολλά ταχύτητα, αναβαθμίσεις, ξεκλειδώνει, και Turbo σας περιμένουν! Σύντριψε τα μωβ αυτοκίνητα για να κερδίσει τα σημεία, τα κόκκινα αυτοκίνητα για να κερδίσει Turbo, και οι αντίπαλοι και τα αυτοκίνητα μπάτσο για επιπλέον τα πάντα! Χρησιμοποιήστε τα W, A, S και D, ή με τα βελάκια, να οδηγήσετε. Το Χ ή τα πλήκτρα N ή μπαρ χώρο ενεργοποιήσετε το turbo.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7080 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3285 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 22 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7080 φορές
Φουτουριστικό Αγώνες

Αυτό το παιχνίδι θυμίζει την ταινία Tron λόγω του φωτισμού νέον και τα χρώματά του. Tron είναι ένας Αμερικανός 1982 επιστήμη ταινία μυθοπλασίας, που ήταν μια επιτυχία στο κουτί γραφείο αποφέροντας συνολικά 74 εκατομμύρια δολάρια το 2010.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Φουτουριστικό Αγώνες για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Aυτοκινητα και Kούρσα flash παιχνίδι που ονομάζεται Φουτουριστικό Αγώνες. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Φουτουριστικό Αγώνες σε Griego και σχετίζεται με Aυτοκινητα και Kούρσα. Νέο παιχνίδι μας Φουτουριστικό Αγώνες είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Aυτοκινητα και Kούρσα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Φουτουριστικό Αγώνες ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Φουτουριστικό Αγώνες
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Aυτοκινητα και kούρσα πιο έπαιξαν παιχνίδια

τρελό Ασθενοφόρο παιχνίδι ►

τρελό Ασθενοφόρο

6
6 από τα 10 - 16372 ψήφους
Έπαιξε
170437
φορές

μονάδα_δίσκου αυτό ασθενοφόρο όσο το δυνατόν γρηγορότερα! Πιέστε την αριστερή και δεξιά βέλη για ...