Παιχνιδια

Μικρή 3D Αυτοκίνητα

παιχνίδι της aυτοκινητα και kούρσα

Μικρή 3d Αυτοκίνητα

Μικρή 3D Αυτοκίνητα Βαθμολογία: 6/10

Μικρή 3d Αυτοκίνητα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι ελεύθερο σε απευθείας σύνδεση, θα έχετε να οδηγήσετε ένα αυτοκίνητο 3D σε έναν φανταστικό κόσμο όπου οι δρόμοι είναι πολύ περίεργο. Η πίστα έχει πολλές πλαγιές και τις σπηλιές και θα πρέπει να κάνει 4 γύρους. Χρησιμοποιήστε τα βελάκια του πληκτρολογίου σας ή το W, A, S και D για να μετακινήσετε το αυτοκίνητο. Υπάρχει μόνο ένα κομμάτι και ένα αυτοκίνητο, και ότι κάνει ένα πολύ σύντομο παιχνίδι, αλλά είναι πραγματικά αξίζει τον κόπο έτσι κι αλλιώς!

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7103 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3133 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 20 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7103 φορές
Μικρή 3D Αυτοκίνητα

Ένα παιχνίδι βίντεο αυτοκίνητο είναι, συνήθως, ένα είδος του παιχνιδιού βίντεο στο οποίο το παιχνίδι μιμείται αντιπαλότητα μεταξύ 4 τροχοφόρα οχήματα. Συνήθως, ο στόχος είναι να πάμε μια ορισμένη απόσταση ή να πάτε από το ένα μέρος στο άλλο στο λιγότερο δυνατό χρόνο, όπως αυτοκινήτων και μοτοσικλετών (οι αυτοί που είναι γενικά μίμηση).

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Μικρή 3D Αυτοκίνητα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Aυτοκινητα και Kούρσα flash παιχνίδι που ονομάζεται Μικρή 3D Αυτοκίνητα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Μικρή 3D Αυτοκίνητα σε Griego και σχετίζεται με Aυτοκινητα και Kούρσα. Νέο παιχνίδι μας Μικρή 3D Αυτοκίνητα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Aυτοκινητα και Kούρσα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Μικρή 3D Αυτοκίνητα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Μικρή 3D Αυτοκίνητα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Aυτοκινητα και kούρσα πιο έπαιξαν παιχνίδια

τρελό Ασθενοφόρο παιχνίδι ►

τρελό Ασθενοφόρο

6
6 από τα 10 - 16372 ψήφους
Έπαιξε
170437
φορές

μονάδα_δίσκου αυτό ασθενοφόρο όσο το δυνατόν γρηγορότερα! Πιέστε την αριστερή και δεξιά βέλη για ...