Παιχνιδια

Pixelated αγώνα 3D

παιχνίδι της aυτοκινητα και kούρσα

Pixelated αγώνα 3d

Pixelated αγώνα 3D Βαθμολογία: 5/10

Pixelated αγώνα 3d παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό το δωρεάν παιχνίδι γραμμής είναι ένα μικρό αυτοκίνητο ρετρό 3D παιχνίδι αγώνων. Κάντε κλικ στην οθόνη με το ποντίκι σας και χρησιμοποιήστε τα βελάκια για να οδηγήσετε το όχημά σας pixel. Προσπαθήστε να νικήσει τον ελεύθερο χρόνο σας. Αυτό το παιχνίδι δεν έχει μενού, είναι μόνο αγωνιστικά. Μόλις την εκκίνηση, ο αγώνας θα είναι πολύ. Ζήσε την οδήγηση αυτό το pixelated αυτοκίνητο σε ένα pixelated αγώνα! Αν σας αρέσει το μοτέρ και αυτοκίνητα, προτείνουμε την ιστοσελίδα: Ενοικίαση Αυτοκινήτων για τα καλύτερα αυτοκίνητα με χαμηλές τιμές.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8808 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2462 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 146 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8808 φορές
Pixelated αγώνα 3D

Τα οχήματα που χρησιμοποιούνται σε αυτό το παιχνίδι είναι Alfa Romeo 155, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται στο γερμανικό πρωτάθλημα DTM, με την οποία κέρδισε.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Pixelated αγώνα 3D για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Aυτοκινητα και Kούρσα flash παιχνίδι που ονομάζεται Pixelated αγώνα 3D. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Pixelated αγώνα 3D σε Griego και σχετίζεται με Aυτοκινητα και Kούρσα. Νέο παιχνίδι μας Pixelated αγώνα 3D είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Aυτοκινητα και Kούρσα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Pixelated αγώνα 3D ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Pixelated αγώνα 3D
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Aυτοκινητα και kούρσα πιο έπαιξαν παιχνίδια

τρελό Ασθενοφόρο παιχνίδι ►

τρελό Ασθενοφόρο

6
6 από τα 10 - 16372 ψήφους
Έπαιξε
170437
φορές

μονάδα_δίσκου αυτό ασθενοφόρο όσο το δυνατόν γρηγορότερα! Πιέστε την αριστερή και δεξιά βέλη για ...