Παιχνιδια

Κλείστε επάνω και

παιχνίδι της aυτοκινητα και kούρσα

Κλείστε επάνω και

Κλείστε επάνω και Βαθμολογία: 6/10

Κλείστε επάνω και παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το ελεύθερο σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι θα πρέπει να οδηγούν όσο πιο γρήγορα μπορείτε και να νικήσει τους αντιπάλους σας σε 3D. Τελειώστε τον αγώνα πριν από το χρόνο σας εξαντλούνται με 10 διαφορετικές πίστες! Κερδίστε επιπλέον σημεία με προσπέρασμα άλλων αυτοκινήτων από κοντά ή διατηρώντας υψηλή ταχύτητα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους ή WASD για τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ποιότητα από το μενού παύσης πατώντας P, αν το παιχνίδι λειτουργεί με αργούς ρυθμούς στον υπολογιστή σας.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7280 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3047 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 46 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7280 φορές
Κλείστε επάνω και

Ένας αγώνας είναι μια ταχύτητα διαγωνισμός στον οποίο οι αντίπαλοι οφείλουν να συμπληρώσουν ένα ειδικό μήκος της διαδρομής στο λιγότερο δυνατό χρόνο, ή να ολοκληρώσει όσο το δυνατόν περισσότερο μέσα σε ένα δεδομένο χρονικό διάστημα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Κλείστε επάνω και για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Aυτοκινητα και Kούρσα flash παιχνίδι που ονομάζεται Κλείστε επάνω και. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Κλείστε επάνω και σε Griego και σχετίζεται με Aυτοκινητα και Kούρσα. Νέο παιχνίδι μας Κλείστε επάνω και είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Aυτοκινητα και Kούρσα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Κλείστε επάνω και ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Κλείστε επάνω και
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Aυτοκινητα και kούρσα πιο έπαιξαν παιχνίδια

τρελό Ασθενοφόρο παιχνίδι ►

τρελό Ασθενοφόρο

6
6 από τα 10 - 16372 ψήφους
Έπαιξε
170437
φορές

μονάδα_δίσκου αυτό ασθενοφόρο όσο το δυνατόν γρηγορότερα! Πιέστε την αριστερή και δεξιά βέλη για ...