Παιχνιδια

γκολφ πασιέντζα

παιχνίδι της κάρτες

γκολφ πασιέντζα

γκολφ πασιέντζα Βαθμολογία: 4/10

γκολφ πασιέντζα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Μετακινήστε όλα τα χαρτιά που έχουν εξαπλωθεί σε όλη την οθόνη για να την τράπουλα. Μπορείτε να μετακινήσετε μόνο μια κάρτα που είναι υψηλότερη ή χαμηλότερη από την κορυφαία κάρτα από το σωρό στο σωστό σημείο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια επιστολή γυρίσει το κατάστρωμα. Δείτε κάρτες σχέδιο και τους χρησιμοποιούν για να πάνε αφαίρεση άλλων χαρτιά στο τραπέζι. Ο στόχος είναι να καθαρίσετε ολόκληρο τον πίνακα των καρτών που είναι ευρέως διαδεδομένη. Ένα ενιαίο παιχνίδι παίκτης μπορεί να έχει κάποια διασκέδαση χρόνο, χωρίς να χρειάζεται να παίξει εναντίον κανενός. Ένα παιχνίδι της υπομονής, ταλέντο και ευφυΐα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 43525 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 409 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 3434 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 43525 φορές
γκολφ πασιέντζα

παιχνίδι είναι το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι, πασιέντζα. Έχουν όλα τα φύλλα στην τράπουλα επεκτάθηκε γύρω από το τραπέζι, όλες οι κάρτες επάνω, βλέποντας τα χρώματα και τους αριθμούς. Έχετε δύο σωρούς στο κάτω μέρος. Θα πρέπει να λάβει όλα τα χαρτιά με τους παρακάτω σωρούς. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να καθαρίσετε ολόκληρη την οθόνη και ότι κανένα γράμμα στην κορυφή. Μπορείτε να τοποθετήσετε μια κάρτα που έχει το ίδιο χρώμα πάνω από ένα άλλο και αυτό είναι ένα υψηλότερο ή χαμηλότερο αριθμό από αυτό.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται γκολφ πασιέντζα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό κάρτες flash παιχνίδι που ονομάζεται γκολφ πασιέντζα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται γκολφ πασιέντζα σε Griego και σχετίζεται με κάρτες. Νέο παιχνίδι μας γκολφ πασιέντζα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του κάρτες μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται γκολφ πασιέντζα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

γκολφ πασιέντζα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

κάρτες πιο έπαιξαν παιχνίδια

κάρτες UNO παιχνίδι ►

κάρτες uno

6
6 από τα 10 - 191644 ψήφους
Έπαιξε
1682501
φορές

Το κλασικό παιχνίδι καρτών UNO για να παίξετε online. Μπορείτε να παίξετε ενάντια σε 3 άλλους παίκτες, σε αυ&# ...

Κενά Πασιέντζα παιχνίδι ►

Κενά Πασιέντζα

6
6 από τα 10 - 2770 ψήφους
Έπαιξε
38150
φορές

Τακτοποιήστε τις κάρτες έτσι ώστε οι κάρτες σε κάθε σειρά πάνε από τις 2 έως Κ και είναι του ίδιου χρ ...

13 αποτελεί Νικητής! παιχνίδι ►

13 αποτελεί Νικητής!

4
4 από τα 10 - 1372 ψήφους
Έπαιξε
26770
φορές

Αδειάστε το τομέα! Συνδυάστε κάρτες, μέχρι να φτάσει 13! Οδηγίες: get 13 με ένα ή δύο κάρτες! Η Ace είναι ένας, ο β ...