Παιχνιδια

Παίζοντας το Κάρτες

παιχνίδι της κάρτες

Παίζοντας το Κάρτες

Παίζοντας το Κάρτες Βαθμολογία: 5/10

Παίζοντας το Κάρτες παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ένας Ιάπωνας αυτοκράτορας αποφάσισε να παντρέψει την κόρη του επειδή δεν έχουν γιους. Ήταν όμορφη και λάτρευε ορισμένοι άνδρες. Έτσι, η κοπέλα επέλεξε τέσσερις νέους από εκατό και διοργάνωσε μεταξύ τους ανταγωνισμό. Ήταν να συνθέσει στίχους, να χορέψει με το κορίτσι, να συγκρίνονται τα πλεονεκτήματα μεταξύ τους και να τρέχουν, αλλά και τις εξουσίες τους φάνηκε να είναι ίση. Τότε ο αυτοκράτορας είπε ότι θα παίζουν χαρτιά και ο νικητής θα παντρευτεί την πριγκίπισσα. Το θέμα ήταν ενδιαφέρον και όλοι οι άνθρωποι πήγαν να δουν το παιχνίδι. Οι μνηστήρες έπαιζαν Ιαπωνικά Baccarat. Ήταν μία σκληρή πάλη και ένα αγόρι κερδίσει πολλά χρήματα και το ήμισυ της ιαπωνικής αυτοκρατορίας. Τώρα θα πρέπει να αποδείξει ότι είσαι καλός παίκτης. Για αυτό, το στοίχημα με τα κέρματα που εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης, κάνοντας κλικ με το ποντίκι πάνω τους και το σύρσιμο τους στον κύκλο που βάζει παίκτη και να αρχίσετε να παίζετε.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 11658 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1864 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 264 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 11658 φορές
Παίζοντας το Κάρτες

Πόκερ, Blackjack, Bridge,

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Παίζοντας το Κάρτες για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό κάρτες flash παιχνίδι που ονομάζεται Παίζοντας το Κάρτες. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Παίζοντας το Κάρτες σε Griego και σχετίζεται με κάρτες. Νέο παιχνίδι μας Παίζοντας το Κάρτες είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του κάρτες μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Παίζοντας το Κάρτες ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Παίζοντας το Κάρτες
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

κάρτες πιο έπαιξαν παιχνίδια

κάρτες UNO παιχνίδι ►

κάρτες uno

6
6 από τα 10 - 191644 ψήφους
Έπαιξε
1682501
φορές

Το κλασικό παιχνίδι καρτών UNO για να παίξετε online. Μπορείτε να παίξετε ενάντια σε 3 άλλους παίκτες, σε αυ&# ...

γκολφ πασιέντζα παιχνίδι ►

γκολφ πασιέντζα

4
4 από τα 10 - 3434 ψήφους
Έπαιξε
43525
φορές

Μετακινήστε όλα τα χαρτιά που έχουν εξαπλωθεί σε όλη την οθόνη για να την τράπουλα. Μπορείτε να με&# ...

Κενά Πασιέντζα παιχνίδι ►

Κενά Πασιέντζα

6
6 από τα 10 - 2770 ψήφους
Έπαιξε
38150
φορές

Τακτοποιήστε τις κάρτες έτσι ώστε οι κάρτες σε κάθε σειρά πάνε από τις 2 έως Κ και είναι του ίδιου χρ ...