Παιχνιδια

Πόκερ πιτσιλιά

παιχνίδι της κάρτες

Πόκερ πιτσιλιά

Πόκερ πιτσιλιά Βαθμολογία: 7/10

Πόκερ πιτσιλιά παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Παφλασμό πόκερ είναι ένα παιχνίδι που παίζουν χαρτιά μπλοκ. Αυτά τα τετράγωνα αντιπροσωπεύουν τις κάρτες της γαλλικής κατάστρωμα, και θα πρέπει να συλλέγουν τα 5 καλύτερα κάρτα χέρι πόκερ για να εξαφανιστούν. Για να μετακινήσετε τα μπλοκ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα βέλους πλευρά, για να περιστρέψετε τα κομμάτια χρησιμοποιήσετε τα βέλη και για να κατέβει γρήγορα κομμάτια με το πλήκτρο διαστήματος. Θα πρέπει να συλλέγουν πέντε τετράγωνα οριζόντια ή κάθετα για να σχηματίσουν τα διάφορα χέρια πόκερ, που εμφανίζονται στη λίστα στα δεξιά. Το καλύτερο χέρι σας, η υψηλότερη βαθμολογία που θα πάρετε. Μάθετε να παίζετε πόκερ με αυτό το παιχνίδι που αναμιγνύει τις κάρτες με μπλοκ παιχνίδια με Tetris στυλ.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 11357 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1918 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 398 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 11357 φορές
Πόκερ πιτσιλιά

Αυτό το online παιχνίδι είναι μια έκδοση του Tetris παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να αφαιρέσετε το μπλοκ συλλογή χέρια πόκερ. Με αυτό το παιχνίδι μπορείτε να μάθετε πώς να παίξει αυτό το δημοφιλές παιχνίδι καρτών με διαφορετικό τρόπο. Όταν παίρνετε αρκετό βαθμολογία μπορείτε να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο, και θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές και να εμφανιστεί ένα νέο είδος κομμάτια. Όταν περνάτε μια φάση, το επίπεδο δυσκολίας θα είναι υψηλότερη, έτσι πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για να τοποθετήσετε το μπλοκ στην καταλληλότερη θέση για να αυξήσει το σκορ σου.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Πόκερ πιτσιλιά για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό κάρτες flash παιχνίδι που ονομάζεται Πόκερ πιτσιλιά. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Πόκερ πιτσιλιά σε Griego και σχετίζεται με κάρτες. Νέο παιχνίδι μας Πόκερ πιτσιλιά είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του κάρτες μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Πόκερ πιτσιλιά ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Πόκερ πιτσιλιά
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

κάρτες πιο έπαιξαν παιχνίδια

κάρτες UNO παιχνίδι ►

κάρτες uno

6
6 από τα 10 - 191644 ψήφους
Έπαιξε
1682208
φορές

Το κλασικό παιχνίδι καρτών UNO για να παίξετε online. Μπορείτε να παίξετε ενάντια σε 3 άλλους παίκτες, σε αυ&# ...

γκολφ πασιέντζα παιχνίδι ►

γκολφ πασιέντζα

4
4 από τα 10 - 3434 ψήφους
Έπαιξε
42993
φορές

Μετακινήστε όλα τα χαρτιά που έχουν εξαπλωθεί σε όλη την οθόνη για να την τράπουλα. Μπορείτε να με&# ...

Κενά Πασιέντζα παιχνίδι ►

Κενά Πασιέντζα

6
6 από τα 10 - 2770 ψήφους
Έπαιξε
37913
φορές

Τακτοποιήστε τις κάρτες έτσι ώστε οι κάρτες σε κάθε σειρά πάνε από τις 2 έως Κ και είναι του ίδιου χρ ...