Παιχνιδια

κάρτες UNO

παιχνίδι της κάρτες

κάρτες uno

κάρτες UNO Βαθμολογία: 6/10

κάρτες uno παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Το κλασικό παιχνίδι καρτών UNO για να παίξετε online. Μπορείτε να παίξετε ενάντια σε 3 άλλους παίκτες, σε αυτή την περίπτωση ο υπολογιστής σας κάνει και τις τρεις χαρακτήρες. Παίζεται με το ποντίκι και ο στόχος του παιχνιδιού είναι να μείνει από κάρτες πρώτα. Θα κερδίσετε πόντους. Το παιχνίδι έρχεται από Disney.co.uk παιχνίδια. Θα πρέπει να θέσει τα φύλλα έχουν το ίδιο χρώμα ή τον ίδιο αριθμό που εμφανίζεται πάνω από το σωρό των γραμμάτων. Πληθώρα ειδικές κάρτες, όπως το τζόκερ που σας επιτρέπει να βάλετε οποιαδήποτε κάρτα, παραλείψτε βάρδιες ή να αλλάξετε την κατεύθυνση του παιχνιδιού. Θα ήθελα να παίξω με τις κάρτες.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 1682525 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 191644 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 1682525 φορές
κάρτες UNO

Παίξε UNO online. Κάρτα παιχνίδι όπου θα πρέπει να αφήσει όλα τα χαρτιά σας στο τραπέζι. Ο στόχος είναι να είναι ο πρώτος για να ρίξει όλα τα χαρτιά τους στο τραπέζι. Θα πρέπει να κοιτάξουμε την κορυφή της κάρτας, για να δούμε τι χρώμα και τον αριθμό, ότι θα πρέπει να ρίξει ένα από το ίδιο χρώμα ή τον ίδιο αριθμό με αυτό. Υπάρχουν μερικοί που κάνουν ειδικά πράγματα, όπως ποινή, αλλαγή κατεύθυνσης ή το παιχνίδι άλμα παίκτες. Πολύ διασκεδαστικό και εθιστικό, έρχεται αυτή η έκδοση του κλασικού επιτραπέζιου παιχνιδιού, αλλά με τους χαρακτήρες της Disney. Σίγουρα θα περάσετε ένα καλό κομμάτι της διασκέδασης.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται κάρτες UNO για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό κάρτες flash παιχνίδι που ονομάζεται κάρτες UNO. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται κάρτες UNO σε Griego και σχετίζεται με κάρτες. Νέο παιχνίδι μας κάρτες UNO είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του κάρτες μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται κάρτες UNO ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

κάρτες UNO
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

κάρτες πιο έπαιξαν παιχνίδια

γκολφ πασιέντζα παιχνίδι ►

γκολφ πασιέντζα

4
4 από τα 10 - 3434 ψήφους
Έπαιξε
43571
φορές

Μετακινήστε όλα τα χαρτιά που έχουν εξαπλωθεί σε όλη την οθόνη για να την τράπουλα. Μπορείτε να με&# ...

Κενά Πασιέντζα παιχνίδι ►

Κενά Πασιέντζα

6
6 από τα 10 - 2770 ψήφους
Έπαιξε
38170
φορές

Τακτοποιήστε τις κάρτες έτσι ώστε οι κάρτες σε κάθε σειρά πάνε από τις 2 έως Κ και είναι του ίδιου χρ ...

13 αποτελεί Νικητής! παιχνίδι ►

13 αποτελεί Νικητής!

4
4 από τα 10 - 1372 ψήφους
Έπαιξε
26794
φορές

Αδειάστε το τομέα! Συνδυάστε κάρτες, μέχρι να φτάσει 13! Οδηγίες: get 13 με ένα ή δύο κάρτες! Η Ace είναι ένας, ο β ...