Παιχνιδια

κοστούμια για Alicia Keys

παιχνίδι της Διασημότητες

κοστούμια για alicia keys

κοστούμια για Alicia Keys Βαθμολογία: 6/10

κοστούμια για alicia keys παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να ντύσει την ηθοποιό και τραγουδίστρια Alicia Keys, κομμωτήριο, μακιγιάζ και όλα τα κοστούμια για τον καλλιτέχνη. Ξεκινήστε να παίζετε με το χτένισμα και το χρώμα των μαλλιών. Επιλέξτε την επιλογή που σας αρέσει. Στη συνέχεια, έρχεται το μακιγιάζ για τα μάτια, το πρόσωπο και τα χείλη. Και τέλος, ας είναι ενδύματα, φορέματα, πουκάμισα, φούστες, παντελόνια και όλα τα αξεσουάρ, όπως παπούτσια, τσάντες και κοσμήματα. Για αυτό θα πρέπει να επιλέξετε τα ρούχα και να φέρουν το σώμα της Alicia Keys. Η τραγουδίστρια αφήνει τη σκηνή ντυμένος ως σύγχρονη δυνατόν.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8752 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2671 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 86 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8752 φορές
κοστούμια για Alicia Keys

Δραστηριότητα της μόδας στο οποίο θα πρέπει να είναι ο στιλίστας για την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Alicia Keys. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των διαφόρων τύπων των περικοπών, με διάφορα χρώματα τα μαλλιά. Στη συνέχεια θα πρέπει να συνθέτουν την κοπέλα, αλλάζοντας το χρώμα των ματιών, τον τόνο του δέρματος και τελικά το χρώμα των χειλιών. Στη συνέχεια πάμε στο ντους, όπου θα έχετε να επιλέξετε από όλα τα ρούχα που έχετε στη διάθεσή σας. Μια ντουλάπα γεμάτη από φορέματα, φούστες, μπλούζες, παντελόνια, μπλούζες και όλα τα αξεσουάρ μόδας, όπως τα παπούτσια, τσάντες και κοσμήματα. Τερματισμός και δείτε το αποτέλεσμα της εργασίας σας με τον καλλιτέχνη στη σκηνή.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται κοστούμια για Alicia Keys για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Διασημότητες flash παιχνίδι που ονομάζεται κοστούμια για Alicia Keys. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται κοστούμια για Alicia Keys σε Griego και σχετίζεται με Διασημότητες. Νέο παιχνίδι μας κοστούμια για Alicia Keys είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Διασημότητες μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται κοστούμια για Alicia Keys ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

κοστούμια για Alicia Keys
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Διασημότητες πιο έπαιξαν παιχνίδια

Super κ.Bean παιχνίδι ►

Super κ.bean

3
3 από τα 10 - 20760 ψήφους
Έπαιξε
238694
φορές

Γνωρίζουμε ότι ο κ. Bean είναι μια περίεργη τύπος και του αρέσει κάνει κόλπα. Αλλά εσείς φανταστείτε κ. B ...

Η αγάπη Υπολογιστής παιχνίδι ►

Η αγάπη Υπολογιστής

5
5 από τα 10 - 1588 ψήφους
Έπαιξε
35765
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να βάλετε τα ονόματα των 2 διάσημα και ελέγχει compatibilidd μεταξύ τους. Πρώτον, &# ...