Παιχνιδια

Διασημότητες ζόμπι

παιχνίδι της Διασημότητες

Διασημότητες ζόμπι

Διασημότητες ζόμπι Βαθμολογία: 4/10

Διασημότητες ζόμπι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Το παιχνίδι σκοπευτής. Θα πρέπει να σκοτώσει ένα headshot σε διασημότητες. Το διαβολικό κακό καθηγητής Z έχει παγιδευτεί σε μια ταράτσα στο Χόλιγουντ της Καλιφόρνια και είναι μια εισβολή ζόμπι. Θα πρέπει να επιβιώσει το παιχνίδι του με το όπλο του για να πυροβολήσει διασημότητες ζόμπι. Θα πρέπει να πατήσετε το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού για να πυροβολήσει. Μετακινήστε το σταυρόνημα γύρω από την οθόνη για να βρει το στόχο σας. Σε κάθε επίπεδο που ανέφερε ότι θα πρέπει να ρευστοποιήσει διάσημο πρόσωπο. Στη μέση της εισβολής ζόμπι εκεί διάσημους ηθοποιούς και έχετε να σκοτώσει αυτούς τους χαρακτήρες.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8132 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2985 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 58 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8132 φορές
Διασημότητες ζόμπι

Ζόμπι παιχνίδι με διασημότητες όπως ο Michael Jackson, Paul Newman, Γκρέις Κέλι, η Μέριλιν Μονρόε, ο Kevin Costner, Michelle Pfeiffer, Μέριλ Στριπ, Madonna, Elvis Presley και πολλά άλλα. Είστε ένας ελεύθερος σκοπευτής που έχει ένα τουφέκι με ένα βλέμμα της ακρίβειας. Θα πρέπει να μετακινήσετε την οθόνη φαίνεται να εντοπίσει το στόχο σας. Θα πρέπει να θέσει ως στόχο και να πυροβολήσει τον στόχο που έχετε δηλώσει. Πυρκαγιά έναν πυροβολισμό στο κεφάλι για να σκοτώσει το undead. Σε κάθε επίπεδο θα πρέπει να σκοτώσει ένα διάσημο πρόσωπο. Προβολή shooter και γρήγορα να εντοπίσει τον στόχο στον περιορισμένο χρόνο που έχετε να παίξετε.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Διασημότητες ζόμπι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Διασημότητες flash παιχνίδι που ονομάζεται Διασημότητες ζόμπι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Διασημότητες ζόμπι σε Griego και σχετίζεται με Διασημότητες. Νέο παιχνίδι μας Διασημότητες ζόμπι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Διασημότητες μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Διασημότητες ζόμπι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Διασημότητες ζόμπι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Διασημότητες πιο έπαιξαν παιχνίδια

Super κ.Bean παιχνίδι ►

Super κ.bean

3
3 από τα 10 - 20760 ψήφους
Έπαιξε
238694
φορές

Γνωρίζουμε ότι ο κ. Bean είναι μια περίεργη τύπος και του αρέσει κάνει κόλπα. Αλλά εσείς φανταστείτε κ. B ...

Η αγάπη Υπολογιστής παιχνίδι ►

Η αγάπη Υπολογιστής

5
5 από τα 10 - 1588 ψήφους
Έπαιξε
35765
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να βάλετε τα ονόματα των 2 διάσημα και ελέγχει compatibilidd μεταξύ τους. Πρώτον, &# ...