Παιχνιδια

σάλτσα για μια ομιλία

παιχνίδι της Διασημότητες

σάλτσα για μια ομιλία

σάλτσα για μια ομιλία Βαθμολογία: 4/10

σάλτσα για μια ομιλία παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να ντύνονται Michelle Obama ο οποίος έχει να δώσει μια ομιλία σε ένα συνέδριο του πολιτικού του κόμματος. Είναι η σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα και, επομένως, η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών. Να ντύνονται τη γυναίκα, θα πρέπει να κάνετε κλικ για τα ρούχα που σας αρέσει και να τα σύρετε στη σιλουέτα της Michelle Obama. Έγινε διάσημη για μια ομιλία σαν αυτή που έδωσε για να δώσουν την υποστήριξή τους και να ζητήσει ψήφους για το σύζυγό της. Είναι ένα πολύ διάσημο και επιρροή. Όταν δίνει μια ομιλία στο κοινό πρέπει να είναι ντυμένοι με ένα διακριτικό και κομψό. Μπορείτε δεν μπορεί να φέρει τα χρώματα ή εκτυπώσεις.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8070 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2836 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 26 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8070 φορές
σάλτσα για μια ομιλία

Dressing μια γυναίκα ή ένας άνδρας για μια ομιλία έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά. Θα πρέπει να είναι ντυμένοι σε ένα επιβλητικό και κομψό, χωρίς χρώμα, χωρίς σχέδια ή εκτυπώσεις. Μην φοράτε κοσμήματα που είναι εντυπωσιακά. Τα έντονα χρώματα απαγορεύονται στην κάμερα που είναι λάθος ή που μπορεί να διαταράξει την άποψη εκείνων που ακούν. Πρέπει να δώσουμε σοβαρή εικόνα. Πρέπει να μεταφέρω την εμπιστοσύνη. Έτσι, είναι καλύτερο να φορούν μοντέρνα ρούχα χωρίς προσοχή. Πρωταγωνιστής μας είναι μια γυναίκα τόσο συνηθισμένοι να μιλώντας στο κοινό και πάντα φοράει smart κοστούμια και flash τίποτα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται σάλτσα για μια ομιλία για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Διασημότητες flash παιχνίδι που ονομάζεται σάλτσα για μια ομιλία. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται σάλτσα για μια ομιλία σε Griego και σχετίζεται με Διασημότητες. Νέο παιχνίδι μας σάλτσα για μια ομιλία είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Διασημότητες μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται σάλτσα για μια ομιλία ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

σάλτσα για μια ομιλία
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Διασημότητες πιο έπαιξαν παιχνίδια

Super κ.Bean παιχνίδι ►

Super κ.bean

3
3 από τα 10 - 20760 ψήφους
Έπαιξε
238694
φορές

Γνωρίζουμε ότι ο κ. Bean είναι μια περίεργη τύπος και του αρέσει κάνει κόλπα. Αλλά εσείς φανταστείτε κ. B ...

Η αγάπη Υπολογιστής παιχνίδι ►

Η αγάπη Υπολογιστής

5
5 από τα 10 - 1588 ψήφους
Έπαιξε
35765
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να βάλετε τα ονόματα των 2 διάσημα και ελέγχει compatibilidd μεταξύ τους. Πρώτον, &# ...