Παιχνιδια

Μισέλ Ομπάμα

παιχνίδι της Διασημότητες

Μισέλ Ομπάμα

Μισέλ Ομπάμα Βαθμολογία: 5/10

Μισέλ Ομπάμα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σας άρεσε Μισέλ Ομπάμα; Η σύζυγος του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να ντύσει Μισέλ Ομπάμα, η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, ανέμελα. Να ντύνονται το μοντέλο, πρέπει να κάνετε κλικ στα εικονίδια στη δεξιά πλευρά της οθόνης και επιλέξτε τη στολή που σας αρέσει, χρησιμοποιώντας το ποντίκι. Έχετε διαφορετικά μοντέλα από ρούχα και αξεσουάρ για να διαλέξετε. Πηγαίνετε πέρα από τις διαφορετικές επιλογές και να δούμε βλέποντας τα αριστερά. Είναι πολύ αγαπούσε και θαύμαζε. Εργάζεται σκληρά για να βοηθήσει τους άλλους και είναι πραγματικά να βοηθήσει να ταΐσει τα παιδιά στη χώρα σας για να βελτιώσει πολύ.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8671 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2431 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 72 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8671 φορές
Μισέλ Ομπάμα

Μισέλ Ομπάμα είναι η πιο σημαντική γυναίκα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι η σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα, ο πρόεδρος της Αμερικής και είναι δικηγόρος. Είναι μια μεγάλη προσωπικότητα της χώρας του, ο οποίος έχει εργαστεί σε πολλές δραστηριότητες που σχετίζονται με τον κοινωνικό ακτιβισμό, τον αθλητισμό, την ισότητα και την εξουσία. Συνεργάστηκε με τον σύζυγό της στην πολιτική του σταδιοδρομία. Είναι πολύ θαυμάζεται από την ενδυμασία τους, είναι μοντέρνο και καλαίσθητο. Πήρε αυτό το φόρεμα μόδας παιχνίδι με μια σειρά από κοστούμια, ρούχα, φορέματα και αξεσουάρ που έχουμε στη διάθεσή μας. Μετά από τη νομική σχολή, που ήταν συνεργάτης σε ένα γραφείο του νόμου στο Σικάγο.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Μισέλ Ομπάμα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Διασημότητες flash παιχνίδι που ονομάζεται Μισέλ Ομπάμα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Μισέλ Ομπάμα σε Griego και σχετίζεται με Διασημότητες. Νέο παιχνίδι μας Μισέλ Ομπάμα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Διασημότητες μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Μισέλ Ομπάμα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Μισέλ Ομπάμα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Διασημότητες πιο έπαιξαν παιχνίδια

Super κ.Bean παιχνίδι ►

Super κ.bean

3
3 από τα 10 - 20760 ψήφους
Έπαιξε
238694
φορές

Γνωρίζουμε ότι ο κ. Bean είναι μια περίεργη τύπος και του αρέσει κάνει κόλπα. Αλλά εσείς φανταστείτε κ. B ...

Η αγάπη Υπολογιστής παιχνίδι ►

Η αγάπη Υπολογιστής

5
5 από τα 10 - 1588 ψήφους
Έπαιξε
35765
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να βάλετε τα ονόματα των 2 διάσημα και ελέγχει compatibilidd μεταξύ τους. Πρώτον, &# ...