Παιχνιδια

Μακιγιάζ και τα κοστούμια για την Rihanna

παιχνίδι της Διασημότητες

Μακιγιάζ και τα κοστούμια για την rihanna

Μακιγιάζ και τα κοστούμια για την Rihanna Βαθμολογία: 5/10

Μακιγιάζ και τα κοστούμια για την rihanna παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Μακιγιάζ παιχνίδι όπου πρέπει να βάλετε την όμορφη τραγουδίστρια Rihanna. Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα των ματιών, τον τόνο του δέρματος, κραγιόν και άλλα καλλυντικά. Κομμώσεις παιχνίδι που μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα της τρίχας των μαλλιών και την κοπή. Το μοντέλο χτένισμα που θα πάρει το μεγάλο αστέρι. Είναι ένα παιχνίδι της μόδας, που έρχεται μετά την εγκατάσταση του styling. Τώρα θα πρέπει να επιλέξετε για εκείνη ένα κοστούμι. Έχετε μια ντουλάπα γεμάτη από ρούχα για να βρείτε την καλύτερη στολή και όλα τα αξεσουάρ μόδας για Rihana.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8499 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2742 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 156 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8499 φορές
Μακιγιάζ και τα κοστούμια για την Rihanna

Rihanna είναι μια pop star. Είναι ένας Αμερικανός τραγουδιστής ο οποίος έχει γίνει διάσημος στον κόσμο, με γνωστά τραγούδια. Όσον αφορά τη δραστηριότητα για σήμερα, θα πρέπει να είναι το μακιγιάζ, στυλίστα και σχεδιαστή μόδας για τον καλλιτέχνη. Θα πρέπει να κάνετε με το πρότυπο, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα του δέρματος, των ματιών ή κραγιόν. Έχουν πολλές περούκες με διαφορετικά χτενίσματα, διαφορετικά χρώματα μαλλιών. Μεγάλη κοστούμια στη διάθεσή σας με όλα τα φορέματα, κοσμήματα, αξεσουάρ, πουκάμισα, κοστούμια, κλπ. Ό, τι χρειάζεστε για μια ποπ σταρ να είναι της μόδας. Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να επιλέξετε με το ποντίκι, τα μαλλιά, το μακιγιάζ, τα ρούχα και αξεσουάρ για την ταλαντούχα τραγουδίστρια Rihanna στην επόμενη περιοδεία της.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Μακιγιάζ και τα κοστούμια για την Rihanna για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Διασημότητες flash παιχνίδι που ονομάζεται Μακιγιάζ και τα κοστούμια για την Rihanna. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Μακιγιάζ και τα κοστούμια για την Rihanna σε Griego και σχετίζεται με Διασημότητες. Νέο παιχνίδι μας Μακιγιάζ και τα κοστούμια για την Rihanna είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Διασημότητες μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Μακιγιάζ και τα κοστούμια για την Rihanna ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Μακιγιάζ και τα κοστούμια για την Rihanna
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Διασημότητες πιο έπαιξαν παιχνίδια

Super κ.Bean παιχνίδι ►

Super κ.bean

3
3 από τα 10 - 20760 ψήφους
Έπαιξε
238694
φορές

Γνωρίζουμε ότι ο κ. Bean είναι μια περίεργη τύπος και του αρέσει κάνει κόλπα. Αλλά εσείς φανταστείτε κ. B ...

Η αγάπη Υπολογιστής παιχνίδι ►

Η αγάπη Υπολογιστής

5
5 από τα 10 - 1588 ψήφους
Έπαιξε
35765
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να βάλετε τα ονόματα των 2 διάσημα και ελέγχει compatibilidd μεταξύ τους. Πρώτον, &# ...