Παιχνιδια

Αυτό που είπε;

παιχνίδι της Διασημότητες

Αυτό που είπε;

Αυτό που είπε; Βαθμολογία: 5/10

Αυτό που είπε; παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό το παιχνίδι είναι μια μάχη μεταξύ της Megan Fox και ο Mike Tyson. Εμφανίζεται μια φράση που είπε Megan Fox και τον Mike Tyson, και θα πρέπει να μαντέψετε ποιος είπε αυτή τη φράση ανάμεσα σε αυτές τις δύο προσωπικότητες, κάνοντας κλικ στο πρόσωπο με το ποντίκι. Megan Fox είναι μια διάσημη ηθοποιός βγαίνει σε μεγάλες ταινίες. μποξέρ Mike Tyson είναι ο νικητής του πολλά βραβεία. Και οι δύο έχουν πει πολλές φράσεις που έχουν γίνει γνωστά, τώρα θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ποια από τις δύο είπε αυτή τη φράση. Προσδιορίζει τη φράση και να κερδίσουν πόντους αν μαντέψει ποιο από τα δύο είχε μιλήσει την ποινή. Ένα διάσημο παιχνίδι που χρονολογείται ανάμεσα σε δύο προσωπικότητες.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8359 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2806 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 74 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8359 φορές
Αυτό που είπε;

Αποκόμματα ενός διάσημου ηθοποιού. Αποκόμματα ενός μποξέρ είναι γνωστή για τα βραβεία του. Φράσεις που έχουν ειπωθεί από διασημότητες και θα πρέπει να προσδιορίσει ποιος από τους δύο χαρακτήρες είναι ο συγγραφέας του το απόσπασμα. Θα πρέπει να προσδιορίσει το συγγραφέα καθεμιάς από τις δηλώσεις που εμφανίζονται στην οθόνη. Κάντε κλικ με το ποντίκι σε ένα από τα δύο, όταν νομίζετε ότι είστε το κατάλληλο άτομο. Θα κερδίσετε πόντους αν μαντέψει ποιο από τα δύο είπε αυτά τα λόγια πριν. Αν έχετε καλή μνήμη ή είστε καλοί με τις εκπτώσεις που μπορεί να είναι το αγαπημένο σας παιχνίδι. Αν είστε fan της Megan Fox και ο Mike Tyson αυτό το παιχνίδι θα σας αρέσει πολύ.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Αυτό που είπε; για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Διασημότητες flash παιχνίδι που ονομάζεται Αυτό που είπε;. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Αυτό που είπε; σε Griego και σχετίζεται με Διασημότητες. Νέο παιχνίδι μας Αυτό που είπε; είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Διασημότητες μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Αυτό που είπε; ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Αυτό που είπε;
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Διασημότητες πιο έπαιξαν παιχνίδια

Super κ.Bean παιχνίδι ►

Super κ.bean

3
3 από τα 10 - 20760 ψήφους
Έπαιξε
238694
φορές

Γνωρίζουμε ότι ο κ. Bean είναι μια περίεργη τύπος και του αρέσει κάνει κόλπα. Αλλά εσείς φανταστείτε κ. B ...

Η αγάπη Υπολογιστής παιχνίδι ►

Η αγάπη Υπολογιστής

5
5 από τα 10 - 1588 ψήφους
Έπαιξε
35765
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να βάλετε τα ονόματα των 2 διάσημα και ελέγχει compatibilidd μεταξύ τους. Πρώτον, &# ...