Παιχνιδια

Ψάχνοντας για διασημότητες και διπλασιάζει τους

παιχνίδι της Διασημότητες

Ψάχνοντας για διασημότητες και διπλασιάζει τους

Ψάχνοντας για διασημότητες και διπλασιάζει τους Βαθμολογία: 5/10

Ψάχνοντας για διασημότητες και διπλασιάζει τους παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Όλες οι διασημότητες έχουν διπλασιαστεί και σε αυτό το παιχνίδι είναι οι εικόνες αυτών των δημοφιλών χαρακτήρων με τους διπλασιάζεται. Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, θα πρέπει να εντοπίσετε το διάσημο και το διπλό του. Κάντε κλικ σε κάθε φωτογραφία για να δείτε ποιος κρύβεται από κάτω. Κάντε κλικ σε ζεύγη για να μετακινηθείτε μέσα από το περιεχόμενο. Εάν γνωρίζετε αυτό το περίφημο φωτογραφίες δύο πορείας κάνοντας κλικ πάνω τους να αφαιρεθούν από τον πίνακα. Ο στόχος είναι να βρείτε όλες τις ίδιες φωτογραφίες. Στο τέλος θα πρέπει να αφήσει την οθόνη εντελώς άδειο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 10409 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2081 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 408 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 10409 φορές
Ψάχνοντας για διασημότητες και διπλασιάζει τους

Θα πρέπει να βρείτε τις φωτογραφίες ενός διάσημου επαναλήψεις. Όταν υπάρχουν δύο όμοιες εικόνες. Θα πρέπει να εντοπίσετε όλους τους γνωστούς χαρακτήρες, ειδικά τον κόσμο του τραγουδιού ή ηθοποιοί του Χόλιγουντ όπως η Britney Spears, Victoria Beckham, Tom Cruise, Bruce Willis και η Avril Lavigne. Σίγουρα αναγνωρίζουν εύκολα τους χαρακτήρες που κρύβονται πίσω από τις εικόνες. Πρέπει να έχεις μνήμη για να θυμόμαστε από πού κάθε εικόνα και να εξαλείψει επαναλαμβάνεται.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ψάχνοντας για διασημότητες και διπλασιάζει τους για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Διασημότητες flash παιχνίδι που ονομάζεται Ψάχνοντας για διασημότητες και διπλασιάζει τους. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ψάχνοντας για διασημότητες και διπλασιάζει τους σε Griego και σχετίζεται με Διασημότητες. Νέο παιχνίδι μας Ψάχνοντας για διασημότητες και διπλασιάζει τους είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Διασημότητες μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ψάχνοντας για διασημότητες και διπλασιάζει τους ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ψάχνοντας για διασημότητες και διπλασιάζει τους
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Διασημότητες πιο έπαιξαν παιχνίδια

Super κ.Bean παιχνίδι ►

Super κ.bean

3
3 από τα 10 - 20760 ψήφους
Έπαιξε
238694
φορές

Γνωρίζουμε ότι ο κ. Bean είναι μια περίεργη τύπος και του αρέσει κάνει κόλπα. Αλλά εσείς φανταστείτε κ. B ...

Η αγάπη Υπολογιστής παιχνίδι ►

Η αγάπη Υπολογιστής

5
5 από τα 10 - 1588 ψήφους
Έπαιξε
35765
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να βάλετε τα ονόματα των 2 διάσημα και ελέγχει compatibilidd μεταξύ τους. Πρώτον, &# ...