Παιχνιδια

καρτούν ήρωας

παιχνίδι της Για Παιδια

καρτούν ήρωας

καρτούν ήρωας Βαθμολογία: 4/10

καρτούν ήρωας παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

ταιριάζουν παιχνίδι καρτών με τους ίδιους χαρακτήρες. Κάντε κλικ σε ένα γράμμα και ένα άλλο που έχει τον ίδιο χαρακτήρα για την άρση τους. Οι κάρτες πρέπει να έχουν τον ίδιο χαρακτήρα και να είναι δίπλα στο άλλο. Τα περισσότερα ζευγάρια των χαρακτήρων πριν την απογείωση νίκη, το παιχνίδι είναι να το κάνει να πάει μακριά ως το δυνατόν περισσότερα φύλλα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 23295 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 821 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 2392 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 23295 φορές
καρτούν ήρωας

Γραμμές το παιχνίδι κάνει ένα είδος, που έχουν τους ίδιους χαρακτήρες σε ταινίες κινουμένων σχεδίων. Ντόναλντ Ντακ, Spongebob, Τομ και Τζέρι, Lightning McQueen, Kung Fu Panda, Curious George, Nemo, Batman, Σρεκ και άλλων χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων, με τη μορφή των γραμμάτων.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται καρτούν ήρωας για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Για Παιδια flash παιχνίδι που ονομάζεται καρτούν ήρωας. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται καρτούν ήρωας σε Griego και σχετίζεται με Για Παιδια. Νέο παιχνίδι μας καρτούν ήρωας είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Για Παιδια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται καρτούν ήρωας ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

καρτούν ήρωας
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Για Παιδια πιο έπαιξαν παιχνίδια

Shin Chan ποιητής 2 παιχνίδι ►

Shin chan ποιητής 2

5
5 από τα 10 - 15000 ψήφους
Έπαιξε
108728
φορές

Αυτό είναι ένα παιχνίδι για Shin Chan οπαδούς. Αν σας άρεσε το πρώτο μέρος αυτής της δοκιμής, με περισσότε` ...

Μόδα για Ποντίκια παιχνίδι ►

Μόδα για Ποντίκια

4
4 από τα 10 - 5294 ψήφους
Έπαιξε
81895
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να ντύσετε αυτά τα χαριτωμένα ποντίκια της Walt Disney, Mickey και Minnie, και έτσι, να επιλ ...