Παιχνιδια

Κάντε λέξεις με γράμματα

παιχνίδι της Για Παιδια

Κάντε λέξεις με γράμματα

Κάντε λέξεις με γράμματα Βαθμολογία: 5/10

Κάντε λέξεις με γράμματα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ρυθμίστε συνδυάζουν γράμματα για να σχηματίσει λέξεις. Πρέπει να έχεις αγγλικό λεξιλόγιο για να παίξει αυτό το παιχνίδι γλώσσα. Εδώ είναι μια σειρά από γράμματα εντός πλατείες, ως πιόνια σε ένα παιχνίδι. Θα πρέπει να θέσει αυτές τις μάρκες σε σειρά, έτσι ώστε να σχηματίζουν μια λέξη που υπάρχει. Έχετε μια σειρά από δυνατότητες που εμφανίζονται στην πάνω αριστερή. Εκεί μπορείτε να δείτε ότι θα λυθεί και θα έχουν απομείνει. Βάλτε όλα τα γράμματα για να σχηματίσουν τη λέξη και να ελέγξετε για να δείτε αν έχετε κάνει το σωστό συνδυασμό.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 117273 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 92 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 16146 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 117273 φορές
Κάντε λέξεις με γράμματα

Παιχνίδι για να εξασκήσουν τα Αγγλικά. Η δραστηριότητα αυτή θα χρησιμοποιηθεί για την άσκηση επίπεδο σας με αυτή τη γλώσσα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα γράμματα που παρέχετε για να δημιουργήσει όλες τις πιθανές λέξεις της αγγλικής γλώσσας. Βάλτε όλα σε τάξη και πατήστε το κουμπί για να ελέγξετε το συνδυασμό. Δείτε αν έχετε δίκιο και θα είστε σε θέση να αρχίσουν να δημιουργήσετε μια άλλη πιθανή λέξη. Ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι πολύ ενδιαφέρον. Είναι επίσης πολύ διασκεδαστικό και εθιστικό. Μόλις ξεκινήσετε να παίζετε με το λεξικό σας δεν θα είναι σε θέση να σταματήσει τη διάθεση γράμματα το ένα μετά το άλλο για να δημιουργήσετε συνδυασμούς.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Κάντε λέξεις με γράμματα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Για Παιδια flash παιχνίδι που ονομάζεται Κάντε λέξεις με γράμματα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Κάντε λέξεις με γράμματα σε Griego και σχετίζεται με Για Παιδια. Νέο παιχνίδι μας Κάντε λέξεις με γράμματα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Για Παιδια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Κάντε λέξεις με γράμματα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Κάντε λέξεις με γράμματα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Για Παιδια πιο έπαιξαν παιχνίδια

Shin Chan ποιητής 2 παιχνίδι ►

Shin chan ποιητής 2

5
5 από τα 10 - 15000 ψήφους
Έπαιξε
108719
φορές

Αυτό είναι ένα παιχνίδι για Shin Chan οπαδούς. Αν σας άρεσε το πρώτο μέρος αυτής της δοκιμής, με περισσότε` ...

Μόδα για Ποντίκια παιχνίδι ►

Μόδα για Ποντίκια

4
4 από τα 10 - 5294 ψήφους
Έπαιξε
81888
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να ντύσετε αυτά τα χαριτωμένα ποντίκια της Walt Disney, Mickey και Minnie, και έτσι, να επιλ ...

Χρωστικός παιχνίδι ►

Χρωστικός

5
5 από τα 10 - 9352 ψήφους
Έπαιξε
54503
φορές

Μπάνι ζωγραφική παιχνίδι. Οδηγίες: Κάντε κλικ και σύρετε πινέλο σας για να επιλέξετε χρώματα και ...