Παιχνιδια

Μόδα για Ποντίκια

παιχνίδι της Για Παιδια

Μόδα για Ποντίκια

Μόδα για Ποντίκια Βαθμολογία: 4/10

Μόδα για Ποντίκια παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να ντύσετε αυτά τα χαριτωμένα ποντίκια της Walt Disney, Mickey και Minnie, και έτσι, να επιλέξουν τα ρούχα θα πρέπει να φορούν. Να διασκεδάσουν με αυτό τα ρούχα που ταιριάζουν παιχνίδι για να δείτε αν μπορείτε να είναι της μόδας! Θα πρέπει να έχετε την ολοκλήρωση ντουλάπα τους. Ένα κοστούμι για τα παπούτσια ο καθένας,, παντελόνια, φορέματα και φυσικά τις λεπτομέρειες του μακιγιάζ. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το τοπίο με μπαλόνια λουλούδια ή πεταλούδες. κλασική ενδυμασία για τους αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών όλων των εποχών. Ένα πολύ απλό παιχνίδι για τα παιδιά προετοίμασαν το σπίτι.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 81888 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 160 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 5294 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 81888 φορές
Μόδα για Ποντίκια

Flash παιχνίδι φόρεμα μέχρι το δύο πιο διάσημο ποντίκι από όλα τα ποντίκια στον κόσμο. Συνδυάστε τα ρούχα και τα χρώματα, τα ρούχα και αυτό που φορούν. Πήρε ένα ζευγάρι των ποντικών και να επιλέξετε το κοστούμι των δύο. Γι 'αυτήν ένα φόρεμα και ένα t-shirt για αυτόν. Παπούτσια για τους δύο. Στο πρόσωπο μπορεί να επιλέξει τα μάτια και τα χείλη. Επιλέξτε παπούτσια για τα δύο πόδια. Τέλος τελειώνει τοπίο που βρίσκουν μικρές λεπτομέρειες όπως τα λουλούδια και πεταλούδες. Μπορείτε να βάλετε μερικά πολύχρωμα μπαλόνια στον ουρανό.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Μόδα για Ποντίκια για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Για Παιδια flash παιχνίδι που ονομάζεται Μόδα για Ποντίκια. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Μόδα για Ποντίκια σε Griego και σχετίζεται με Για Παιδια. Νέο παιχνίδι μας Μόδα για Ποντίκια είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Για Παιδια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Μόδα για Ποντίκια ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Μόδα για Ποντίκια
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Για Παιδια πιο έπαιξαν παιχνίδια

Shin Chan ποιητής 2 παιχνίδι ►

Shin chan ποιητής 2

5
5 από τα 10 - 15000 ψήφους
Έπαιξε
108719
φορές

Αυτό είναι ένα παιχνίδι για Shin Chan οπαδούς. Αν σας άρεσε το πρώτο μέρος αυτής της δοκιμής, με περισσότε` ...

Χρωστικός παιχνίδι ►

Χρωστικός

5
5 από τα 10 - 9352 ψήφους
Έπαιξε
54503
φορές

Μπάνι ζωγραφική παιχνίδι. Οδηγίες: Κάντε κλικ και σύρετε πινέλο σας για να επιλέξετε χρώματα και ...