Παιχνιδια

Φρουτώδες σφάλματα

παιχνίδι της Για Παιδια

Φρουτώδες σφάλματα

Φρουτώδες σφάλματα Βαθμολογία: 3/10

Φρουτώδες σφάλματα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το δωρεάν online παιχνίδι, θα πρέπει να καθοδηγήσει τα χρωματιστά πασχαλίτσες στον τελικό κλάδο που έχει ένα φρούτο που να ταιριάζει με το χρώμα τους. Η ταχύτητα του παιχνιδιού θα αυξηθεί, όπως σας εκ των προτέρων. Αποτέλεσμα σημεία όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Για να παίξετε, κάντε κλικ στα βέλη για να αλλάξετε τη διαδρομή οι πασχαλίτσες πρέπει να λάβουν για να επιτύχουν αντιστοίχιση χρώματος φρούτα τους.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 47028 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 354 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 3.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Αξιολόγηση με βάση 3254 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 47028 φορές
Φρουτώδες σφάλματα

Οι πασχαλίτσες είναι στην πραγματικότητα μια οικογένεια σκαθάρια που είναι συνήθως κίτρινο, πορτοκαλί ή κόκκινο με μικρές μαύρες κηλίδες στο κάλυμμα των φτερών τους, με τα μαύρα πόδια, το κεφάλι και τις κεραίες.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Φρουτώδες σφάλματα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Για Παιδια flash παιχνίδι που ονομάζεται Φρουτώδες σφάλματα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Φρουτώδες σφάλματα σε Griego και σχετίζεται με Για Παιδια. Νέο παιχνίδι μας Φρουτώδες σφάλματα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Για Παιδια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Φρουτώδες σφάλματα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Φρουτώδες σφάλματα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Για Παιδια πιο έπαιξαν παιχνίδια

Shin Chan ποιητής 2 παιχνίδι ►

Shin chan ποιητής 2

5
5 από τα 10 - 15000 ψήφους
Έπαιξε
108717
φορές

Αυτό είναι ένα παιχνίδι για Shin Chan οπαδούς. Αν σας άρεσε το πρώτο μέρος αυτής της δοκιμής, με περισσότε` ...

Μόδα για Ποντίκια παιχνίδι ►

Μόδα για Ποντίκια

4
4 από τα 10 - 5294 ψήφους
Έπαιξε
81888
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να ντύσετε αυτά τα χαριτωμένα ποντίκια της Walt Disney, Mickey και Minnie, και έτσι, να επιλ ...