Παιχνιδια

ζωγραφίσει λιοντάρια με τα χρώματα

παιχνίδι της Για Παιδια

ζωγραφίσει λιοντάρια με τα χρώματα

ζωγραφίσει λιοντάρια με τα χρώματα Βαθμολογία: 3/10

ζωγραφίσει λιοντάρια με τα χρώματα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ζωηρόχρωμο χρώμα ένα άγριο ζώο. Σε αυτό το εκπαιδευτικό παιχνίδι, μπορείτε να βάψετε με το χρώμα το λιοντάρι, ο βασιλιάς της ζούγκλας. Επιλέξτε χρώματα με το πινέλο και κάντε κλικ στο λιοντάρι που θέλετε αυτόν τον τόνο χρωματισμού, ολόκληρη η περιοχή να είναι βαμμένα με το χρώμα. Οδηγίες: Χρησιμοποιήστε το ποντίκι για να χρωματίσει την εικόνα με το πινέλο. Απλά κάντε κλικ στο χρώμα και στη συνέχεια επί του λέοντος. Μπορείτε να βάψετε με όλα τα χρώματα που θέλετε. Μπορείτε να ζωγραφίζει ρεαλιστικά, όπως πραγματικά είναι και, στη συνέχεια, με δημιουργικό τρόπο, με όλα τα χρώματα που θέλετε.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 37350 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 487 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 3.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Αξιολόγηση με βάση 2810 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 37350 φορές
ζωγραφίσει λιοντάρια με τα χρώματα

Το λιοντάρι είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας, το ζώο που βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας της τροφικής αλυσίδας. Σε αυτό το παιχνίδι χρωματισμό έχετε ένα λιοντάρι να ζωγραφίζει με όλα τα χρώματα, για να μπορείτε να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας και να προσπαθήσουμε να είμαστε ρεαλιστές και ότι το τελικό αποτέλεσμα να μοιάζουν με το πραγματικό πράγμα. Έχετε μια μεγάλη παλέτα αποχρώσεων για να χρησιμοποιήσετε. Με το πινέλο παίρνει ζωγραφίσει παλέτα και κάντε κλικ σε μια περιοχή του ζώου στο πλήρες χρώμα. Τα λιοντάρια είναι ένα από τα αγαπημένα ζώα των παιδιών, για ταινίες και ντοκιμαντέρ. Σίγουρα μπορείτε να απολαύσετε τα παιδιά με αυτό το παιχνίδι που θα τους επιτρέψουν να αναπτύξουν τις ικανότητές τους.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται ζωγραφίσει λιοντάρια με τα χρώματα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Για Παιδια flash παιχνίδι που ονομάζεται ζωγραφίσει λιοντάρια με τα χρώματα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται ζωγραφίσει λιοντάρια με τα χρώματα σε Griego και σχετίζεται με Για Παιδια. Νέο παιχνίδι μας ζωγραφίσει λιοντάρια με τα χρώματα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Για Παιδια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται ζωγραφίσει λιοντάρια με τα χρώματα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

ζωγραφίσει λιοντάρια με τα χρώματα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Για Παιδια πιο έπαιξαν παιχνίδια

Shin Chan ποιητής 2 παιχνίδι ►

Shin chan ποιητής 2

5
5 από τα 10 - 15000 ψήφους
Έπαιξε
108719
φορές

Αυτό είναι ένα παιχνίδι για Shin Chan οπαδούς. Αν σας άρεσε το πρώτο μέρος αυτής της δοκιμής, με περισσότε` ...

Μόδα για Ποντίκια παιχνίδι ►

Μόδα για Ποντίκια

4
4 από τα 10 - 5294 ψήφους
Έπαιξε
81888
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να ντύσετε αυτά τα χαριτωμένα ποντίκια της Walt Disney, Mickey και Minnie, και έτσι, να επιλ ...