Παιχνιδια

Κόκκινο και μπλε Μανιτάρια

παιχνίδι της Για Παιδια

Κόκκινο και μπλε Μανιτάρια

Κόκκινο και μπλε Μανιτάρια Βαθμολογία: 5/10

Κόκκινο και μπλε Μανιτάρια παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το αστείο και εθιστικό παιχνίδι, μπορείτε να δείτε Κοκκινοσκουφίτσα στο πάνω μέρος της οθόνης και στο κάτω μέρος της οθόνης, άλλη Κοκκινοσκουφίτσα με μπλε κουκούλα. Κοκκινοσκουφίτσα έχει να πιάσει μπλε μανιτάρια και το μπλε κουκούλα πρέπει κανείς να πιάσει κόκκινο μανιτάρια. Αν ένα από τα παίκτη αλιευμάτων μανιτάρια με το ίδιο χρώμα, θα χάσετε μια ζωή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βέλη για να προχωρήσουμε. Κοκκινοσκουφίτσα είναι ένα από τα πιο γνωστά κλασικά παραμύθια.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 16899 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1174 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 1006 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 16899 φορές
Κόκκινο και μπλε Μανιτάρια

κλασικά παραμύθια, τα μανιτάρια των αλιευμάτων, ιππασία κουκούλα,

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Κόκκινο και μπλε Μανιτάρια για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Για Παιδια flash παιχνίδι που ονομάζεται Κόκκινο και μπλε Μανιτάρια. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Κόκκινο και μπλε Μανιτάρια σε Griego και σχετίζεται με Για Παιδια. Νέο παιχνίδι μας Κόκκινο και μπλε Μανιτάρια είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Για Παιδια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Κόκκινο και μπλε Μανιτάρια ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Κόκκινο και μπλε Μανιτάρια
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Για Παιδια πιο έπαιξαν παιχνίδια

Shin Chan ποιητής 2 παιχνίδι ►

Shin chan ποιητής 2

5
5 από τα 10 - 15000 ψήφους
Έπαιξε
108719
φορές

Αυτό είναι ένα παιχνίδι για Shin Chan οπαδούς. Αν σας άρεσε το πρώτο μέρος αυτής της δοκιμής, με περισσότε` ...

Μόδα για Ποντίκια παιχνίδι ►

Μόδα για Ποντίκια

4
4 από τα 10 - 5294 ψήφους
Έπαιξε
81888
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να ντύσετε αυτά τα χαριτωμένα ποντίκια της Walt Disney, Mickey και Minnie, και έτσι, να επιλ ...