Παιχνιδια

Πετώντας σε ένα κουτί

παιχνίδι της Για Παιδια

Πετώντας σε ένα κουτί

Πετώντας σε ένα κουτί Βαθμολογία: 6/10

Πετώντας σε ένα κουτί παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ο κύριος χαρακτήρας της αυτό το ελεύθερο σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι άλματα από την κορυφή μιας ράμπας με το κουτί του και μια πλαστική σακούλα η οποία χρησιμοποιεί ως ένα αλεξίπτωτο. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να πάρετε όσο το δυνατόν περισσότερο, και τότε θα κερδίσουν σκορ και χρήματα για να αγοράσει αναβαθμίσεις, όπως κράνη, νέα αλεξίπτωτα και τα πρόσθετα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να πάρετε μακρύτερα άλματα σε σας. Μπορείτε επίσης να στείλετε το σκορ σου.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 9624 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2439 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 140 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 9624 φορές
Πετώντας σε ένα κουτί

Παιχνίδι της πτήσης σε ένα κουτί. Άλμα από μια ξύλινη πλατφόρμα, το αγόρι πρέπει να πηδήξει όσο ο ίδιος κονσέρβες, και τη στεριά με μια πλαστική σακούλα και ένα αλεξίπτωτο. Όταν είμαστε λίγο, οτιδήποτε ήταν χρήσιμο να παίξει αν βάλουμε το μυαλό μας σε αυτό.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Πετώντας σε ένα κουτί για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Για Παιδια flash παιχνίδι που ονομάζεται Πετώντας σε ένα κουτί. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Πετώντας σε ένα κουτί σε Griego και σχετίζεται με Για Παιδια. Νέο παιχνίδι μας Πετώντας σε ένα κουτί είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Για Παιδια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Πετώντας σε ένα κουτί ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Πετώντας σε ένα κουτί
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Για Παιδια πιο έπαιξαν παιχνίδια

Shin Chan ποιητής 2 παιχνίδι ►

Shin chan ποιητής 2

5
5 από τα 10 - 15000 ψήφους
Έπαιξε
108719
φορές

Αυτό είναι ένα παιχνίδι για Shin Chan οπαδούς. Αν σας άρεσε το πρώτο μέρος αυτής της δοκιμής, με περισσότε` ...

Μόδα για Ποντίκια παιχνίδι ►

Μόδα για Ποντίκια

4
4 από τα 10 - 5294 ψήφους
Έπαιξε
81888
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να ντύσετε αυτά τα χαριτωμένα ποντίκια της Walt Disney, Mickey και Minnie, και έτσι, να επιλ ...