Παιχνιδια

Τα φατσούλες άλμα

παιχνίδι της Για Παιδια

Τα φατσούλες άλμα

Τα φατσούλες άλμα Βαθμολογία: 3/10

Τα φατσούλες άλμα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ένα απλό παιχνίδι για τα παιδιά (και όχι τόσο μικρά), στην οποία θα πρέπει να βρείτε ένα σημείο ένα χρώμα που σας προτείνουμε. Σε κάθε emoticons οθόνη άλμα και περιλαμβάνει ένα σημείο του ίδιου χρώματος που είναι ακόμη κρύβει εμφανιστεί. Θα πρέπει να βρει το σταθερό σημείο σε κάθε οθόνη για να προχωρήσουμε στο επόμενο. Είναι μια απλή και διασκεδαστική δραστηριότητα που απαιτεί από εσάς να δώσει ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια για να βρει το σημείο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6959 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3539 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 3.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Αξιολόγηση με βάση 16 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6959 φορές
Τα φατσούλες άλμα

Ένας κόσμος γεμάτος πολύχρωμα emoticons άλμα. Αυτά σημείο σε ένα χρώμα που είναι ακόμη κρυμμένο. Θα πρέπει να κοιτάξουμε πέρα από την οθόνη για να βρείτε αυτό το μικρό σημείο το οποίο δεν κινείται. Είναι εύκολο, μια ιδιαίτερα συνιστώμενη δραστηριότητα για τα παιδιά. Αλλά έχει δυσκολία της είναι αυτό που το κάνει τόσο διασκεδαστικό. Βρείτε τι κρύβεται στη σελίδα. Εντοπίστε το σημείο ακόμα μεταξύ των smileys άλμα όλο το χρώμα της οθόνης.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Τα φατσούλες άλμα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Για Παιδια flash παιχνίδι που ονομάζεται Τα φατσούλες άλμα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Τα φατσούλες άλμα σε Griego και σχετίζεται με Για Παιδια. Νέο παιχνίδι μας Τα φατσούλες άλμα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Για Παιδια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Τα φατσούλες άλμα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Τα φατσούλες άλμα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Για Παιδια πιο έπαιξαν παιχνίδια

Shin Chan ποιητής 2 παιχνίδι ►

Shin chan ποιητής 2

5
5 από τα 10 - 15000 ψήφους
Έπαιξε
108719
φορές

Αυτό είναι ένα παιχνίδι για Shin Chan οπαδούς. Αν σας άρεσε το πρώτο μέρος αυτής της δοκιμής, με περισσότε` ...

Μόδα για Ποντίκια παιχνίδι ►

Μόδα για Ποντίκια

4
4 από τα 10 - 5294 ψήφους
Έπαιξε
81888
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να ντύσετε αυτά τα χαριτωμένα ποντίκια της Walt Disney, Mickey και Minnie, και έτσι, να επιλ ...