Παιχνιδια

Βάλτε τα ζώα σε ζευγάρια

παιχνίδι της Για Παιδια

Βάλτε τα ζώα σε ζευγάρια

Βάλτε τα ζώα σε ζευγάρια Βαθμολογία: 7/10

Βάλτε τα ζώα σε ζευγάρια παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Παιχνίδι για παιδιά, όπου μπορείτε να κάνετε κλικ σε δύο κάρτες με το ίδιο ζώο και είναι δίπλα στο άλλο. Αν υπάρχει ένα κενό μπορεί επίσης να. Δεν μπορείτε να κάνετε κλικ, αν είστε σε διαγώνια. Ο στόχος είναι ότι όλες οι κάρτες φύγει. Όπως πάτε αφαίρεση και το άνοιγμα περισσότερων χώρων μεταξύ τους μπορείτε να φτάσετε ότι δεν είναι μαζί, αλλά κοντά. Τι δεν μπορεί να πιστεύετε ότι η γραμμή είναι μέσω e-mail, πρέπει να είναι δίπλα ή μέσω του αέρα. Ένα απλό και εθιστικό παιχνίδι για τα παιδιά.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 10018 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3203 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 18 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 10018 φορές
Βάλτε τα ζώα σε ζευγάρια

Παιχνίδι καρτών κάνοντας κλικ με το ίδιο ζώο μέσα σε ζευγάρια. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, επειδή υπάρχουν κάποιοι που είναι να αποσπάσει την προσοχή σας. Έχουν το ίδιο χρώμα και άλλοι με παρόμοιο τρόπο. Θα πρέπει να είναι πολύ γρήγορα με το ποντίκι. Θα πρέπει να ψάξετε πολύ στα σχέδια, έτσι ώστε να μπορείτε να αφαιρέσετε όλα τα φύλλα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αστεία ζώα που τα παιδιά θα αρέσει. Είναι μια εύκολη δραστηριότητα που χρησιμεύει για να δώσουν προσοχή στη λεπτομέρεια.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Βάλτε τα ζώα σε ζευγάρια για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Για Παιδια flash παιχνίδι που ονομάζεται Βάλτε τα ζώα σε ζευγάρια. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Βάλτε τα ζώα σε ζευγάρια σε Griego και σχετίζεται με Για Παιδια. Νέο παιχνίδι μας Βάλτε τα ζώα σε ζευγάρια είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Για Παιδια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Βάλτε τα ζώα σε ζευγάρια ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Βάλτε τα ζώα σε ζευγάρια
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Για Παιδια πιο έπαιξαν παιχνίδια

Shin Chan ποιητής 2 παιχνίδι ►

Shin chan ποιητής 2

5
5 από τα 10 - 15000 ψήφους
Έπαιξε
108719
φορές

Αυτό είναι ένα παιχνίδι για Shin Chan οπαδούς. Αν σας άρεσε το πρώτο μέρος αυτής της δοκιμής, με περισσότε` ...

Μόδα για Ποντίκια παιχνίδι ►

Μόδα για Ποντίκια

4
4 από τα 10 - 5294 ψήφους
Έπαιξε
81888
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να ντύσετε αυτά τα χαριτωμένα ποντίκια της Walt Disney, Mickey και Minnie, και έτσι, να επιλ ...