Παιχνιδια

Άγιος Βασίλης στην Αυστραλία

παιχνίδι της xριστούγεννα

Άγιος Βασίλης στην Αυστραλία

Άγιος Βασίλης στην Αυστραλία Βαθμολογία: 4/10

Άγιος Βασίλης στην Αυστραλία παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Κρατήστε μακριά Άγιος Βασίλης από αυτό το ζεστό Αυστραλίας αμμουδιά όσο το δυνατόν περισσότερο με βάση κλικ για να πηδήσει στον αέρα. Για να διατηρήσετε τα πλωτά, κάντε κλικ στην εικόνα του Άγιος Βασίλης για να κρατήσει στον αέρα. Περιστασιακά, ένα δώρο από τον μαγικό σάκο του θα πέσει. Και αν είστε σε θέση να κάνετε κλικ πάνω τους πριν πέσουν στην άμμο, να πάρουν επιπλέον βαθμούς! Κάντε Άγιος Βασίλης πετάξει και να πάρει τα δώρα από σάκο του δώρα. Ένα πολύ διασκεδαστικό και εθιστικό παιχνίδι. Μια απλή υπόθεση για να παίξουν αυτά τα Χριστούγεννα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 9591 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2205 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 314 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 9591 φορές
Άγιος Βασίλης στην Αυστραλία

Άγιος Βασίλης πρόκειται να περάσουν τα Χριστούγεννα στην Αυστραλία. Αλλά δεν μπορεί να περπατήσει πάνω στην άμμο της παραλίας, οπότε θα πρέπει να σας βοηθήσει να επιπλέουν στον αέρα. Θα πρέπει να κάνετε κλικ όσες φορές μπορείτε για τον μη πέση. Κάθε κλικ που κάνετε θα σας κρατήσει λίγο χρόνο κυμαινόμενο. Από καιρό σε καιρό η τσάντα γλύκισμα αυτό το φθινόπωρο μπορείτε να πάρετε κάποιο για εσάς, αν κάνετε κλικ στο χρόνο με το ποντίκι πάνω του. Θα πάρετε επιπλέον βαθμούς, αυτά τα ειδικά βραβεία. Μέτρα ο αριθμός των κλικ που μπορείτε να κάνετε, προσπαθήστε να βελτιώσετε την επόμενη φορά.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Άγιος Βασίλης στην Αυστραλία για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Άγιος Βασίλης στην Αυστραλία. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Άγιος Βασίλης στην Αυστραλία σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Άγιος Βασίλης στην Αυστραλία είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Άγιος Βασίλης στην Αυστραλία ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Άγιος Βασίλης στην Αυστραλία
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239478
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...