Παιχνιδια

παζλ Χριστούγεννα μπάλα

παιχνίδι της xριστούγεννα

παζλ Χριστούγεννα μπάλα

παζλ Χριστούγεννα μπάλα Βαθμολογία: 4/10

παζλ Χριστούγεννα μπάλα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να ξαναχτίσουν την εικόνα αυτού μπάλα Χριστούγεννα. Θα πρέπει να κάνετε κλικ με το αριστερό κουμπί του ποντικιού για να επιλέξετε το μέρος ή η συναρμολόγηση των εξαρτημάτων και να τους σύρει στο σωστό μέρος. Όταν προσπαθεί να βάλει τα σωστά κομμάτια ρυθμίζονται αυτόματα. Το παζλ έχει μια κάπως αυξημένη δύσκολο, γιατί σε όλη την φωτογραφία είναι αφορούσε κυρίως λευκά και κόκκινα χρώματα. Τα κομμάτια είναι κάπως μικρά, αλλά χάρη σε αυτό το παζλ θα σας διασκεδάσει για λίγο. Επιπλέον, θα χρησιμεύσει επίσης για να σας κάνει να γεμίσει από το πνεύμα των Χριστουγέννων με αυτά τα όμορφα στολίδια.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8999 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2724 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 90 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8999 φορές
παζλ Χριστούγεννα μπάλα

Μπάλες από χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι ένα μεγάλο σύμβολο αυτής όμορφες διακοπές. Το κόκκινο είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά χρώματα των Χριστουγέννων, και μπορούμε επίσης να δούμε κάποια σχέδια glitter εκπροσωπούν νιφάδες χιονιού. Στην εικόνα μπορείτε να δείτε την κόκκινη μπάλα που τοποθετείται στο χιονισμένο έδαφος. Κανονικά μια μπάλα Χριστούγεννα τοποθετείται στο υποκατάστημα του ένα έλατο για χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι διακοσμημένα με γούστο. Σας θα είναι σε θέση να ολοκληρώσει αυτό το παζλ στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα;

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται παζλ Χριστούγεννα μπάλα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται παζλ Χριστούγεννα μπάλα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται παζλ Χριστούγεννα μπάλα σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας παζλ Χριστούγεννα μπάλα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται παζλ Χριστούγεννα μπάλα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

παζλ Χριστούγεννα μπάλα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239500
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...