Παιχνιδια

στυλ της μόδας τα Χριστούγεννα

παιχνίδι της xριστούγεννα

στυλ της μόδας τα Χριστούγεννα

στυλ της μόδας τα Χριστούγεννα Βαθμολογία: 6/10

στυλ της μόδας τα Χριστούγεννα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Χριστούγεννα φόρεμα μέχρι το παιχνίδι. Bratz απολαύσετε με τα Χριστούγεννα και Άι Βασίλης ρούχα. Θα πρέπει να ντύσει τα αστέρια με τυπικά ρούχα των Χριστουγέννων, σαν να ήταν βοηθοί του Αϊ-Βασίλη. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε τα ρούχα με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού και μετακινεί το ρούχο στο σώμα κούκλα μετακινώντας το ποντίκι σας. Στην κορυφή θα έχετε τα εικονίδια που θα επιλέξετε να ξεκινήσετε με την κούκλα θα αρχίσει να παίζει. Επιλέξτε οποιοδήποτε είδος των ειδών ένδυσης, όπως καπέλα, παντελόνια, πουκάμισα, μπουφάν και ρούχα για τις επιλογές του τα ρούχα για να διαλέξετε.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 10442 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2053 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 192 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 10442 φορές
στυλ της μόδας τα Χριστούγεννα

Η Bratz απολαμβάνουν τα Χριστούγεννα και θέλουν να φορούν ρούχα Άι Βασίλης. Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας για να επιλέξετε τα ρούχα σας αρέσει και να τα σύρετε τις κούκλες για να τους ντύσει επάνω. Καλή διασκέδαση! Κούκλες Bratz παιχνίδι όπου θα πρέπει να επιλέξετε έναν από τους παίκτες να παίξουν μαζί της. Μπορείτε να επιλέξετε για εκείνη ένα κοστούμι. Έχετε τις εκατοντάδες των ενδυμάτων για να διαλέξετε. Επιλέξτε το εικονίδιο παραπάνω για να επιλέξετε τι είδους ρούχα που θέλετε να επιλέξετε. Έχουν ληφθεί τα συνήθη χρώματα των Χριστουγέννων, όπως το κόκκινο ή μπλε. Έχουν όλα τα βασικά χρώματα για να επιλέξουν τα ρούχα, όπως το κίτρινο, το μπλε ή πράσινο.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται στυλ της μόδας τα Χριστούγεννα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται στυλ της μόδας τα Χριστούγεννα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται στυλ της μόδας τα Χριστούγεννα σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας στυλ της μόδας τα Χριστούγεννα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται στυλ της μόδας τα Χριστούγεννα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

στυλ της μόδας τα Χριστούγεννα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239472
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...