Παιχνιδια

παζλ κόκκινη μπάλα Χριστούγεννα

παιχνίδι της xριστούγεννα

παζλ κόκκινη μπάλα Χριστούγεννα

παζλ κόκκινη μπάλα Χριστούγεννα Βαθμολογία: 5/10

παζλ κόκκινη μπάλα Χριστούγεννα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να κάνει ένα παζλ από μια Χριστούγεννα μπάλα που κρέμεται από το κλαδί ενός ελάτου. Μπορείτε απλά να επιλέξετε κάθε κομμάτι και σύρετε στο σωστό μέρος. Η δυσκολία αυτού του παζλ είναι ότι υπάρχει μια περιοχή στην οποία εμφανίζονται κάποια θολά σχήματα και χρώματα που μπορεί να σας μπερδέψει, αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να ολοκληρώσετε αυτό το παζλ. Η μπάλα που βλέπετε είναι κόκκινο με λευκά αστέρια του δίνει μια πολύ εορταστική εμφάνιση. Στο κάτω μέρος θα δείτε το χρόνο σας σε αυτό το παζλ. Μπορείτε να ολοκληρώσετε πολλές φορές για να βελτιώσετε τη βαθμολογία σας.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 10611 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2100 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 214 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 10611 φορές
παζλ κόκκινη μπάλα Χριστούγεννα

Χριστούγεννα μπάλες είναι τα κύρια μοτίβα που βρίσκονται συχνά στα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Το πιο εύθραυστο γυαλί μπορεί να κατασκευαστεί, αλλά συχνά κατασκευάζονται με ανθεκτικότερα υλικά όπως το πλαστικό. Αυτές είναι συνήθως έντονα χρώματα και συχνά έχουν φωτεινά στοιχεία, όπως γκλίτερ. Είναι, επίσης, συνήθως συνοδεύεται από τα φώτα και στεφάνια για να ολοκληρώσετε τη διακόσμηση χριστουγεννιάτικο δέντρο. Με αυτό το παζλ, μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε την επιφάνεια εργασίας σας με ένα όμορφο κόκκινο μπάλα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται παζλ κόκκινη μπάλα Χριστούγεννα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται παζλ κόκκινη μπάλα Χριστούγεννα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται παζλ κόκκινη μπάλα Χριστούγεννα σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας παζλ κόκκινη μπάλα Χριστούγεννα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται παζλ κόκκινη μπάλα Χριστούγεννα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

παζλ κόκκινη μπάλα Χριστούγεννα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239500
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...