Παιχνιδια

παζλ Ντίσνεϊ Χριστούγεννα

παιχνίδι της xριστούγεννα

παζλ Ντίσνεϊ Χριστούγεννα

παζλ Ντίσνεϊ Χριστούγεννα Βαθμολογία: 6/10

παζλ Ντίσνεϊ Χριστούγεννα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Οι κλασικοί χαρακτήρες της Walt Disney έχουν συγκεντρωθεί σε αυτή τη σκηνή Χριστούγεννα στο Σπίτι του ποντικιού του προγράμματος. Για να δείτε την πλήρη εικόνα που πρέπει να ολοκληρώσετε αυτό το παζλ. Για να το κάνετε αυτό, σύρετε κάθε ένα από τα κομμάτια σε σωστή θέση τους. Αν έχετε βάλει στο σωστό μέρος, τα κομμάτια θα ταιριάζει. Στην εικόνα φαίνεται Μίκυ Μάους, Μίννι, Γκούφυ με ένα πιάτο των μπισκότα, Ντόναλντ (εμφανίζεται κάπως ενοχλημένος), Μαργαρίτα και ο Πλούτωνας ο σκύλος. Πίσω από αυτά μπορείτε να δείτε ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο και μερικές γιρλάντες που κοσμούν τη σκηνή. Έχετε μια καλή Χριστούγεννα με τους αγαπημένους σας χαρακτήρες.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 10541 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2145 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 374 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 10541 φορές
παζλ Ντίσνεϊ Χριστούγεννα

Μίκυ, Μίννι, Ντόναλντ, Μαργαρίτα, Γκούφυ και ο Πλούτωνας είναι οι πρώτοι χαρακτήρες που πρωταγωνίστησε μερικές από τις ταινίες μικρού μήκους από την Walt Disney Pictures, όπως τα Ανόητες συμφωνίες. Την πάροδο του χρόνου, αυτοί οι χαρακτήρες έχουν πρωταγωνιστήσει μαζί άλλων σειρά κινουμένων σχεδίων και τηλεοπτικές εκπομπές όπως το The House of Mouse (που ανήκουν την εικόνα που βλέπετε σε αυτό το online παιχνίδι) και Mickey Mouse Clubhouse. Αν νομίζετε ότι είναι αστείο χαρακτήρες, τότε δεν πρέπει να χάσετε αυτό το παζλ που σίγουρα θα αγαπήσετε.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται παζλ Ντίσνεϊ Χριστούγεννα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται παζλ Ντίσνεϊ Χριστούγεννα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται παζλ Ντίσνεϊ Χριστούγεννα σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας παζλ Ντίσνεϊ Χριστούγεννα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται παζλ Ντίσνεϊ Χριστούγεννα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

παζλ Ντίσνεϊ Χριστούγεννα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239442
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...