Παιχνιδια

Χριστούγεννα Μόδα

παιχνίδι της xριστούγεννα

Χριστούγεννα Μόδα

Χριστούγεννα Μόδα Βαθμολογία: 4/10

Χριστούγεννα Μόδα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς Winx Club θα φόρεμα ειδικά για τα Χριστούγεννα. Όπως μπορείτε να δείτε, έχει μια μεγάλη ποικιλία από φορέματα για το χειμώνα και των Χριστουγέννων θέμα. Υπάρχουν μερικά ενδύματα που έχουν τα πιο χαρακτηριστικά χρώματα των Χριστουγέννων, όπως το κόκκινο, λευκό ή πράσινο. Άλλοι είναι εντελώς διαφορετικά, έτσι ώστε να έχουν πολλή ελευθερία να ντύσει Winx με τον τρόπο που σας αρέσει. Υπάρχουν επίσης πολλά αξεσουάρ και λεπτομέρειες που μπορείτε να ολοκληρώσετε τη στολή για αυτό το χαρακτήρα. Για να παίξετε αυτό το παιχνίδι απλά πρέπει να σύρετε κάθε ρούχο στο σώμα του χαρακτήρα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 9228 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2357 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 164 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 9228 φορές
Χριστούγεννα Μόδα

Οι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων ντυμένος ειδικά όταν τα Χριστούγεννα έρχεται. Αυτή είναι η περίπτωση του Winx, που αλλάζουν μαγικά φορέματα τους για άλλα κοστούμια με χριστουγεννιάτικα στολίδια. Υπάρχουν, επίσης, τα φορέματα που είναι ειδικά για το χειμώνα, επειδή έχουν επένδυση από μαλλί για ζεστασιά. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικές κάλτσες και να τις συνδυάσετε με τις μπότες για το Winx έχουν καμία κρύο για αυτή την εποχή του έτους. Ντύνομαι παιχνίδια ας σας δώσει την ελευθερία στη φαντασία σας. Τώρα μπορείτε να νιώσετε σαν σχεδιαστής μόδας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Χριστούγεννα Μόδα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Χριστούγεννα Μόδα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Χριστούγεννα Μόδα σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Χριστούγεννα Μόδα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Χριστούγεννα Μόδα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Χριστούγεννα Μόδα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239473
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...