Παιχνιδια

Χριστουγεννιάτικα δώρα

παιχνίδι της xριστούγεννα

Χριστουγεννιάτικα δώρα

Χριστουγεννιάτικα δώρα Βαθμολογία: 5/10

Χριστουγεννιάτικα δώρα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Παίξτε βοηθώντας τον Άγιο Βασίλη με την παράδοση των πακέτων δώρα στα παιδιά τη νύχτα των Χριστουγέννων. Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να παραδώσει Χριστουγεννιάτικο δώρο για κάθε παιδί στο σπίτι. Για να παίξετε, ελέγχει το έλκηθρο του Αϊ Βασίλη με τα βελάκια και χαλαρά δώρα με το πλήκτρο διαστήματος στο πληκτρολόγιο. Θα πρέπει να αποφύγετε τον καπνό από τις καμινάδες των σπιτιών που θα πάρει την ενέργεια, όπως τα πουλιά, αν συγκρουστούν μαζί τους. Μπορείτε, επίσης, δεν μπορεί να αγγίξει τα κτίρια. Υπολογίστε την απόσταση και χαλαρά δώρο πακέτο για τα παιδιά για να πιάσει.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8111 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2736 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 50 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8111 φορές
Χριστουγεννιάτικα δώρα

Ρύθμιση για να παραδώσει τα δώρα από τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος πηγαίνει πετούν με το έλκηθρό του πάνω από την πόλη και έχει να πάει ρίψη συσκευασίες δώρου πάνω από τα σπίτια. Ελέγχουν το έλκηθρο με τα βελάκια για να ρίξει τα πακέτα στο σωστό μέρος. Θα πρέπει να αποφύγει τον καπνό από τις καμινάδες, τα πουλιά και τα κτίρια τα οποία θα πάρουν πόντους και ενέργεια, αν τους χτυπήσει. Τα παιδιά στα παράθυρα υποδεικνύουν τα σημεία όπου θα πρέπει να μειωθεί πακέτα. Κάντε κλικ στη γραμμή για να ρίξει ό, τι αντιστοιχεί σε κάθε παιδί.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Χριστουγεννιάτικα δώρα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Χριστουγεννιάτικα δώρα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Χριστουγεννιάτικα δώρα σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Χριστουγεννιάτικα δώρα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Χριστουγεννιάτικα δώρα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Χριστουγεννιάτικα δώρα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239442
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...